_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



brödrost,,, ja tack

2013-02-02 @ 13:43:38 i Allmänt
Det finns ingen brödrost på elevhemmet, och dem tänker inte köpa in någon ny. Det går inte att äta frukost utan en brödrost, jag vill ha en. Precis alla äter rostat bröd till frukost, nu finns det ingen brödrost. Elakt.. Ingen brödrost = ingen glad Mathilda.
 
Men annars så vann DOLPHINS igår, 78-71 tror ja. Matchen sög i början men sedan så kom dem ikapp på slutet, ah publiken blev glada så inåååt när dolphins gjorde mål och kom ikapp dem mer och mer. Och johannes blev glad för att nässjö vann mot sundsvall, jaaapp.
 
Gick hem började göra iordning kvällsmiddag för MAJA, och dunkade musik i köket. Det var asgott, curryn blev faktiskt lyckad. När middagen var serverad satt vi som två mongon i köket och åt, rapppppppppppppppppppa, tjocka och drack cola. Yes, Sen hade vi ett litet krig med diskborstarna och diskmedlet, men jag lyckades diska och torka själv... MAHAHAH, och sen skrämde Johannes mig, det var inte lika kul.

Slut på kvällen, somnade
 

${CommentAuthorLinkIf}

2013-02-03 kl.13:59:34

Starta ugnen på 200 grader. När den blivit varm så lägg in brödet på gallret. Håll koll på färgen på brödet.Ta ut det när du tycker att det passar din "rostning". Och woalla!! En jättestor brödrost!!

Lämna gärna en kommentar!