_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



Jag är trött,

2013-01-16 @ 00:15:00 i Allmänt
Idag har jag gjort färdigt engelskan, svenskan. Snart klar med djur-specialisering och imorgon har jag och Maja bestämt oss för att börja med sällskapsdjur. Jag har även hunnit med och pluggat till engelskan denna vecka och gjort ytterliggare lite matte, det är så hemskt, jag har ju pluggat precis hela dagen + att jag har hunnit tvättat, vilket påminner mig om att jag ska hämta mina kläder ifrån torkskåpet alldeles strax.
 
Men för bara några minuter sen somnade jag med Johannes, men sen när jag vakna hade han gått. Tänkte ju bara vila ögonen lite efter allt plugg. Och just nu i den perfekta sekunden kommer Emelie med en dubbelmacka till mig, såå himla söt! 
 
Morgondagens planer;
Naturbruk, lunch, djurhållning. Hem, plugga, göra mat, plugga, plugga och plugga. Måste hinna färdigt med allt, och jag ska även skriva över lite fakta om valrossar till datorn ifrån pappret eftersom att vi ska göra en fördjupnings uppsats om en specifik art. Känns mega bra, ska även börja skriva romananalysen också. YAAy, underbara uppgifter som tar upp ens fritid..
 
Men en annan rolig sak, den 25 åker jag ner till min käraste syster nere i göteborg. Och vi har bestämt att vi ska äta donken i deras nya lägenhet den kvällen jag kommer. Mahah, underbart. Och sedan hinner jag träffa mor och far den 27 innan jag åker tillbaka till norrköping. LOVELY
 
Och en annan tråkig sak,  jo ja... det gäller mackan ..den 
var för god så jag åt liksom.. upp den tyvärr, fuck.
 

Lämna gärna en kommentar!