_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



sjuttonde januari

2013-01-17 @ 23:08:56 i Allmänt
Matte på morgonen, kul. Nja inte så himla, gick över till engelskan som var rätt så lätt, körde muntligt test på världens enklaste text och ord. Sedan körde vi även en hörförståelse, som också var lätt. Gick igenom svaren och sedan om vilket doktor vi höll med och så, och vad vi tyckte om det. Hörförståelsen handlade om hur "smarta djur kan vara", om dem är inteligenta som människor, men att man inte kan jämföra dem med människan. Stackars Emelie och hennes "lobster", som inte var så smart som hon ville. Haha.. men det gick bra.
 
Lunch, var väl sådär. Engelska, och snart ska vi välja en valfri engelska bok som vi ska läsa till vecka nio, och sedan disskutera om boken eller nåt i den stilen. Biologi, då vi fick lyssna på läraren i 2h om hjortdjur och hans historier och erfarenheter om det. Det skulle ha vart en kort genomgång på kanske 10 minuter, men slutade med två timmar, tills det blev kafferast. Han berättade ju inte en eller två historier som han har vart med om, utan flera typ 10-15 kändes det som. Kul! GREAT, sedan fick vi avsluta lite tidigare för att skriva om artfördjupningen, och då fick vi välja om vart vi ville sitta, ingen återsamling. Så jag gick upp till köket på boendet och åt en macka medans jag pluggade.
 
Och sedan har jag pluggat typ hela dagen, åkte till konsum en snabbis med Johannes och handlade. Det var kallt att vänta på bussen, men ja. Sen så blev det mer plugg och för ett tag sedan gjorde jag iordning fiskpinnar, och så fick jag lite äckligt pulvermos av LISA, urgulligt.  Annars så är jag helt klar med alla uppgifter som ska in den här veckan, yaay
 
Djur- specialiseringen

Lämna gärna en kommentar!