_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



tjugofjärde /tjugofemte januari

2013-01-25 @ 11:35:20 i Allmänt
Torsdag, sovmorgon till halv ett. Asgrymt!
Sedan hade jag en lektion, först var det praktiskt så då fick vi gå  i grupper till djurhuset och leta efter typ partåiga arter och sånt som fanns där. Vilket gick jätte bra, senare samlades vi alla och jämförde svar kan man väl säga. Ahja jag och Carolina var fett grymma. Sen var jags å duktig att jag skrev ca 700 ord om valrossen, har böjat om med ny fakta eftersom att wikipedia suger anus. Men det kommer nog bli jätte bra.
 
Sen var det bara att springa på på boendet och fixa iordning sig, drog iväg till gymmet med Sara. Det var asgrymt, vi körde armar, ben, mage och rygg i kanske två timmar. Handlade innan vi drog hemmåt, eller ja Sara handlade. Och sen ja duschade jag innan jag gjorde iordning mat runt åtta där, köttbullar och potatismos med gurka och tomater. Gott, sen pluggade jag faktiskt INTE, oosch. Lite ångest över det eftersom att vi har så mycket. Sen somnade jag i Johannes famn, as gossigt.
 
Idag vaknade jag upp faktiskt innan Emelie, SCOOORE! Åt frukost, hade svenska. En helt okej lektion, plus att jag har en god potential till att kunna få C i ämnet. Hade biologi för ett tag sen, då vi gick in på andning och blodcirkulation, och att mitt körkortstillstånd för bil gäller även för att kunna få traktor körkort. SWEEt, så nu ska jag äta och städa lite innan engelskan och sen ska jag sluta lite tidigare på djur-specialiseringen för att hinna med bussen till min kära syster. Så grymt taggad!
 
 

Lämna gärna en kommentar!