_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



25 maj

2013-05-25 @ 11:44:44 i

Dagen igår var både grym och fett sorglig. Men vi kollade på stora odjur, en strutsfarm och ett vildsvinshägn. Det roliga var att dem lovade oss gör dem som ville att vi skulle köra på en bungjdkdjdjhs eftersom att det är en äventyrsklass osvosv. Malin fyllde åt och vi fick henne att äta ca 3-4 bullar utan att använda händerna eller slicka sig runt munnen. Hihi, störtshööön! Det tråkiga var att vi började böla på vägen hem, eftersom att detta var våran avslutning med klassen innan praktik o h sommarlov. Kommer ju inte träffa varandra på ca 3månader, vi försökte vara glada men aah det gick som det gick!

Igår kväll kom jag hem, mamma och pappa hade en överraskning. I sommar kommer vi ha en bubbelsak ute på gården, naajs! Så nu börjas det med att ta bort för att förbereda nytt! Me like!

Snart ska jag oh syster iväg till Örebro för lite tid tillsammans, hem för att titta på Hanna när hon ska spela match och sedan blir det bowling med Benny och Jeanette, sedan vet jag inte vad jag ska hitta på!

Lämna gärna en kommentar!