_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



En söndag i Boulogne

2014-05-18 @ 21:07:36 i Allmänt
Dagens promenad började med en brant backe med en perfekt vy över Notre-dame, vi har även kommit fram till att det finns två. Ett i Paris och ett här men troligen är de i Paris det äkta Notre-dame. Vi gick, det var som ett annat samhälle uppe på kullen, nyare byggnader också, gick ut och ställde oss vid klippan, tog ett flertal bilder. Gick ner för en krokig väg innan vi nådde Nausicaa för lite internet, gick ut på piren som var otroligt låång. Försökte ta lite roliga bilder som "övning" inför Eiffeltornet(?) som vi ska ta lite snyggbilder vid när vi är där sista helgen. 
 Under dagen har vi kommit fram till att vi behöver köpa ett par shorts, en varsin väska och kanske ett par skor. Vi har planerat om hur vi ska hinna med allt under tiden vi är här.
 
Hursomhelst gick vi längs stranden, tillbaka och åt innan vi gick tillbaka till vårt lilla boende för att vila lite. Konstaterade att solen tog med än vad vi trodde, det blåste ju så då svalkade det ju men sen när man kom in bland byggnaderna blev det genast varmare. 
 
Efter en paus satte vi båda på oss t-shirts eftersom solen bränt på axlarna, satte oss på ett fik innan för murarna där uppe vid notre-dame, då även en man som serverade oss från en annan restaurang kände igen oss från igår så det var ju lite småroligt. Dit ska vi imorgon igen.
 
Nu blire lite kort plugg, puss

Lämna gärna en kommentar!