_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



Fjärde dagen - Nausicaa

2014-05-15 @ 21:19:00 i Allmänt
Ännu en dag har passerat och mer franska meningar och ord har vi lärt oss. Inlägget har dock skrivits lite senare än tänkt då vi bara har suttit och pratat en massa, tiden bara flyger iväg! Vi har handlat och ätit också. Samt att vi planerar att titta på Lejonkungen idag!
 
Vi har sjungit konstant hela dagen på lejonkungen låtar, framförallt "En doft av kärleken") om den nu heter så. Imorse steg vi upp efter ett tag, åt frukost och lunkade till Nausicaa för praktik men sedan sprang/gick vi lite eftersom vi gick helt för segt. Kom fram och tog lite segare toner ibörjan när vi höll på med fisken. Idag fick även Lisa testa på den nya parfymen som stänkte upp lite fint i ansiktet. Istället för att bara göra en box gjorde vi två så en stor och en liten (alltså inte box box utan inne anläggning i anslutningen med utenaläggningen). Vi skrubbade även golvet utanför.
 
45 minuter satt vi bara och väntade på att något skulle hända, lyssnade mycket på vad det pladdrade på om. Förstod inte så mycket men vi började lista ut at de pratade om träningen. Idag var alla fyra där och skulle sköta om sjölejonen. Alltså de två som kan kan och det två som börjar kunna/lär sig fortfarande osvosv. Tittade på träningen som kom en efter en i pauser. Diskade hinkarna som numera var tomma och helt utan fisk, fyllde på med ny innan vi gick ner för att titta på när Corrine och M skulle ner i vattnet med dykardräkter och göra rent glaset till undervattensrutorna.  
 Vilket gick bra, dels för att vi fick internet under den tiden plus Annabelle och Auriele satte igång musik i de högtalarna som de gör studien genom så Corrine (numera C) dansade med lite och vinkade till alla barnen. Sedan bytte hon av med M som fick slutföra jobbet medans tränade lite med Speedy under vattnet, öppnade munnen och snurrade runt, fick skjuts genom vattnet och så. Klockan närmade sig ett, vanligtvis brukar våran lunch börja halv ett men vi hämtade maten och satte oss där uppe eftersom de fortfarande höll på att träna lite till med sjölejonen. 
 
När vi kom ner till ah där vi brukar vara om dagarna och bara sega runt, så fixade vi det som behövde diskas innan vi gick in till C och M och frågade på franska vad vi skulle göra, vilket chockade dem lite. Var inte så jätte beredda på att det skulle komma något på franska men vi fick tillbaka att det var bra. Sedan pratade vi lite mer om det franska språket, vi fick den meningen att lära oss - om de kunde prata långsammare då de för sina samtal på franska och sen hur det var med han/hon/den/det/jag/du/de osvosv. Hur olika det är mellan franska och engelska. Vi tog även fram boken Lisa hade med sig som innehåller flera olika meningar för olika tillfällen som vi rabblade upp om. Sen kom alla som var där in och det blev oerhört mycket prat i mun på varandra för deras del. 
 
Från vänster: Fridolin, Moritz och Xino
 
Gick och fixade fiskarna för showen. Varken Max, Fridolin och Xino ville samarbeta så mycket idag under showen så det blev en ganska kort men fortfarande med mycket nya trix och förklaringar. I slutet av showen gick vi på toa och ner, det börjades förberedas för en ny träning, både inomhus och utomhus där de gjorde flera olika saker. 
 
När vi kom in och skulle titta på träningen där så öppnade M och Aline boxdörren till Speedy och gömde sig bakom den. Jag och Lisa stod nästan rakt framför så att han kunde se oss och flög ut, gled genom dörren och ut i korridoren mot oss. Fyfan!! Men kul, gick bättre inomhus, testade med att köra runt en vagn med en dator på för att vänja honom då eller så. Och sedan resten av alla djur. 
 
Diskade hinkarna igen och satt ett tag, sen blev det diskussion mellan mig, Lisa, Aline och Annabelle för det klagade på att vi inte hade något fett på kroppen, träning, lite och sen kom vi in på vilka som var galnast som befann sig i rummet och det var ju då alla för dagen. Allt blev rörigt och det slutade med att jag blev som en röd tomat. Haha
 Fixade mattorna och fotbadet som vanligt. När vi kom tillbaka hade dem tagit fram ansiktsmålning och skulle hålla på att fixa i varandras ansikten. Just nu är både jag och Lisa osäkra på om vi kommer bli målade imorgon eftersom de frågade och ah det blev också en rörig situation. Aline målade Annabelle till en gamling och N (vet inte vad hon heter heller, är ju hopplös ibland!! ska ta reda på det, hon får heta N) målade på Auline som såg rädd ut för det mesta. Vackra blev dem och vi gick därifrån med Hakuna Matata på hjärnan.
 
 
Min mobil har dessutom dött och min laddare vill inte samarbeta så det blir tyvärr bara två bilder från idag. Men det kommer förhoppningsvis komma ut flera bilder om dagen senare.
 

Lämna gärna en kommentar!