_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



Första dagen avklarad - Nausicaa

2014-05-12 @ 21:46:00 i Allmänt
Första dagen avklarad!
Imorse ringde klockan på kvart i sju, steg upp kvart i åtta då jag hade gott om tid, ca en kvart innan vi skulle ner till den söta gubben som skulle skjutsa oss. När vi väl kom dit insåg vi att vi skulle börja en timma senare men gick in i allafall och hittade fransktalande människa(kommer inte ihåg vad hon heter) men vi fick träffa Ariele och Annabelle(tror jag det stavas iaf). Började med fisk som skulle vägas, fanns sex olika sorter men indelade i två kategorier (fat & light). 
 
Efter att de va klart fick vi städa inne i en av boxarna(eller ja man kanske inte kallar det för box men ah de funkade bra tills vi skulle slingra in högtrycksslangen igen men då fick vi hjälp av Aline. Alla början nästan på A, helt otroligt. Vet inte hut många vi har sagt BONJOUR till idag heller!! 
 
Sen blev de död tid i ca 2h och sedan blev det lunch i 1,5h då vi satt och pratade med Aline om hur de var att jobba med marina djur och icke marina djur eftersom hon hade jobbat med båda. Och vi fick rådet att man alltid ska ha ett jobb innan man flyttar ihop eller iväg med någon till ett nytt ställe, samt att de va okej att vara galen. 
 
Show, och massor av träning blev det på eftermiddagen. Vi fick gå in i uteanläggningen och skrubba tillsammans med Aline och den andra kvinnan jag inte minns namnet åå men hon var en jäkel åå att prata, hela tiden! Men vi förstod ingenting för det var åå franska, hon pratade engelska ibland. Fixade fisk, hittade till toan, träning för ultraljudgrej och borrade tänderna gjorde de på sjölejonen och ah massor av annat skoj. Stämningen lättades upp efter bara någon timma så de kändes helt okej. Både jag och Lisa fick kommentarer om vår engelska, min var svår och Lisas var lättare såsom Malin och Carro. Aah mm
 
Virrade runt på vägen hem, duschade, gick och letade efter en affär i två timmar, handlat och ätit. Snart blire de dags för sängen! Pusshej
 
 
 
 

Lämna gärna en kommentar!