_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



Framme

2014-05-11 @ 22:03:49 i Allmänt
Nu är vi äntligen framme i Frankrike, vi har träffat de äldre paret som vi ska bo hos nu i tre veckor. Gubben kunde ytterst lite engelska men var jätte go! 

Imorse steg jag upp 10 i 3 och började göra iordning för det sista, äta något och till sällskap då fick jah Klara, Viccan, Emelie och Maja!! Jätte gulliga oh stanna uppe tills jag skulle åka. Sedan kom Lisa och hämtade mig, tog lite drygt 45minuter att åka till flygplatsen där vi checkade in väskorna och satt en stund med Lisas familj innan vi skulle gå igenom kollen för att sätta sig vid gaten för att boarda. Helt okej, vi hamnade brevid en skum fransman, haha fett nervösa! Flyget gick bra, landningen var dock lite läskig då han gasade och bromsade ett flertal gånger innan vi faktiskt nuddade marken!!

Vi lokaliserade oss till bussarna, tog rätt buss. När vi väl kom om i Paris fick jag i allafall en skymt av Eiffeltornet! Grymt, när vi väl kom till slutstationen gick vi runt en hel del innan vi hittade M (Metro), det var rörigt till en början men sen gick det bättre och väskorna gjorde de nästan omöjligt att ta sig igenom slussarna!! På gare du nord träffade vi sedan Carro och Mallan, gick runt ganska mycket innan vi bestämde oss för vart vi skulle äta. 

Sedan satt jag och Lisa kvar på stationen, körde lite hänga gubbe och sen cyklade vi för att ladda mobilerna. Innan vi fick springa oss andfådda fram och tillbaka över hela perongen för att hitta rätt vagn!! Sen har de gått finfint :) och husen här i Boulogne är så himla fina, här kan man säga gate upp och gate ner!! 


Lämna gärna en kommentar!