_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



FEEDING UNICORNS



_________________________________________________________



Tredje dagen - Nausicaa

2014-05-14 @ 19:44:38 i Allmänt
Den tredje dagen har nu passerat förbi och idag har vi gjort betydligt mycket mer än de två tidigare dagarna. Känns det som i allafall. 
Klockan ringde klockan sju imorse och strax efter det gick vi upp och åt frukost, fixade iordning oss innan vi segt började lunka till Nausicaa för ännu en dags jobb. Påvägen dit blev det en massa prat om skolan mm. och sånt som man inte trodde att man skulle få höra men ah kan ju inte alltid ha de bästa människorna runt omkring sig, puss på er!
 
Hursomhelst tog vi på oss kläderna och stövlarna för att börja med fisken, fick ytterliggare ny parfym på mig. Gjorde färdigt de innan vi tog oss an den stora boxen där vi skrubbade lite extra eftersom de fanns med skit idag än igår, spolade av ordentligt innan vi gick över till den tomma frysboxen som skulle göras rent från igår då vi tömde den på fisk till en annan box då Annabellelature visade upp sin styrka. En extragrej var att vi fick göra rent glasrutorna vid anläggningen och några av de som var inuti.
 
Började gå ner mot undervattenssaken för att kolla när Annabelle och Ariele skulle göra sin studie innan någon av dem sa någonting med KANIN så då sprang vi upp och sedan ut för att titta på kaninerna som hon den där jag fortfarande inte kan namnet på (nu får hon heta; M med tjock text så vet ni att de är hon) så M hade köpt sig två söta kaniner. De stog och skrattade medans jag och Lisa såg ut som två frågetecken. Gick tillbaka in men istället för att gå ner och göra studie, kollade vi på när Corrine (?) och Aline tränade jätte länge, alltså långlång träning. De var stekvarmt i solen!! De brände på som fan och då var klockan inte heller så mycket. Gick in och fixade iordning alla hinkar för att fylla på dem med nya fiskar som Merlan och Haren tror jag det var, (Merlan är den fula fisken med stora ögon och Haren är en stor sprat, alltså blank silvrig och större). 
 
Speedy(längst fram) och Xin (bakom)
 
Lunch: Åt uppe i det där rummet igen och sedan gick vi runt på den avdelningen vi missade igår som Aline visade oss, tog lite kort innan vi började leta oss tillbaka, väl där fick vi gå ut och sätta oss tillsammans med alla andra och sola lite i sjölejonanläggningen.
 
Gick ner för att göra studien då vi också frågade om de ville lära oss lite franska. Och de frågade återigen vad slyna betydde (Chienne på franska). De ord som vi lärde oss och kommer ihåg, det var lite till men ah.

Merde - Fan
Bisou- Kyss
Que devons-nous faire? - Vad ska vi göra?
Je suis gros - Jag är fet

Väl dags för show sprang vi upp på läktar plats och tittade på med Annabelle. Men showen funkade inte så jätte bra dock eftersom Max och Xino ville inte lyssna på Aline så det blev lite mer träning efter det. Och sen, då ni! Då skulle vi får testa träna med Speedy! Så himla kul men grymt nervöst. iiih! (alltså sånt där glädjeskrik)
 
 
 
Fixade det sista, Aline målade upp alla fiskar så att vi skulle känna igen dem och sedan fick vi sluta.

Lämna gärna en kommentar!