_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



I AM A UNICORN



_________________________________________________________



Måndag vecka 40 2014

2014-09-29 @ 16:42:22 i Allmänt |

Hejsan!
Jag hade tänkt att berätta att jag skaffat ytterligare en blogg på aldrigvila, så mitt nya är aldrigvila.se/mathildanorling !! Det är mer som en träningsblogg så ni får gärna kika in där och kolla lite om ni vill det :)

pusshej


Lördag vecka 39 2014

2014-09-27 @ 11:25:16 i Allmänt |

Hejhej, en vecka har gått och jag är glad. Träningsvärk i benen, pluggat och gjort redovisningar, tränar såklart. Städat rummet varje dag, förstår inte hur det kan bli så stökigt hela tiden, i tisdags kom pappa hit då vi hade utvecklingssamtal och kollade körskola så jag ska börja vecka 44 så ungefär halva den lediga veckan blir jag kvar i Norrköping. Förra helgen var vi eller jag och pappa till cross SM, Göthenberg skulle vara med oh köra så träffade ju honom då också. Åt massa grillat gjorde vi också. Hmm i onsdags var jag och Filippa iväg till Linköping och gick på kommunikations utbildning. I torsdags tränade jag ben med Eli eller han gjorde inte de men vi åkte dit tillsammans och sen körde vi mage tillsammans också! 
Igår var det fredag, jag och Filippa hade dejt i köket, en väldigt mysig sådan 🙈 

Juste förra tisdagen, vecka 38 åkte jag med Milla till stan och åt thai! Och helgen innan så umgicks jag med Emelie, den ni.
















Fredag

2014-09-12 @ 20:04:41 i Allmänt |

Okej. Hej alla läsare där. Jag har som sagt inte uppdaterat denna blogg seriöst på kanske 3 månader, så tänkte att nu kan det få kommer ett inlägg eller så. Idag är det fredag vecka 37, och skolan har börjat på ganska så hårt. Idag hade vi även möte med Himmelkåren, jag och Filippa ska vara representanter på två event som kommer strax då för kåren, ett i linköping och ett i stockholm. Det kommer nog bli ganska så kul!
 
I början denna termin har vi haft ganska mycket, många redovisningar och uppgifter på uppgifter, så just nu sitter jag med en engelska uppgift om JANTELAGEN som jag börjar få lite smått panik på eftersom den ska vara inne ikväll och vi fick den i onsdags men har inte fått någon lektionstid till att göra den. Och snart är den nog klar men sedan blir det naturkunskap - skrivuppgift innan jag ska svara på frågor mm. Annars är det ju helg nu, så ska faktiskt sova lite, eftersom jag har vaknat fyrtionelva gånger i tre dagar nu om nätterna, så immunförsvaret har inte varit på topp och jag har frysit men svettats osvosv. 
 
Men puss hej trevlig helg
(Bild från Frankrike, Boulogne sur-mer)
 


Sjuk och möte med himmelkåren

2014-09-12 @ 14:07:10 i Allmänt |