_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



I AM A UNICORN



_________________________________________________________



Måne

2013-08-30 @ 15:12:00 i Allmänt |

 


Stardust

2013-08-30 @ 13:25:20 i Allmänt |

Sveenska på morgonen, skönt att jag öntligen fått det men gud så mycket det kommer bli. Vi ska göra en 100P kurs på en termin, jiiises! Redan nästa vecka ska vi ha en diskution om en bok? vilken bok?? Veckan efter det blir det litteraturvetenskapsprov, hjälp hur kommer jag hinna. Har redan mycket! 
 
Nu har jag Djur-specialisering där vi tittar på en film om hur jorden kom till liv och om hur djur och människor skapades. Supernoova eller bigbang kanske!! 
 
I helgen blir det inflyttningsfest hos Ida så himla skojj, Emelie ska följa med får se om hur det blir med dom andra bara. Puss hej
 
 
(Solnedgången i Dubai, bild från första gången jag var däär)
 


Ledigtorsdadag

2013-08-29 @ 07:54:36 i Allmänt |

Idag ska jag börja med svenska2 på morgonen eftersom att det var den enda lösningen dom kom på, så jag fick sluta med jakt och viltvård.. Mindre kul, engelska 6 får jag göra i trean med 97orna men som tur är ska fler gå det då. Svenska 3 får vi med klassen, och matte kommer jag få plugga upp på comvux, yeeey!!

Men det sköna är att jag är ledig idag hela jävla dagen, svenskan är inställd sa Klara så awesome. Djursjukvård - läxa tills på måndag bara och det är dom lektionerna det.. Synd för dom som går svenska på eftermiddagen bara ;)



27 augusti

2013-08-27 @ 11:07:30 i Allmänt |

Historiaa, är så trött och hungrig efter idrotten så nu känns det bara konstigt i kroppen. Träningsvärk sen igår, maten i skolan låter inte som en toppen grej. Jag kommer ha sällskapsdjurs lektion i tre timmar. Ingenting är på topp idag känner jag.. Men imorgon kanske jag får ett besked om hur det blir med högskoleförberedabde, och på torsdag blir jag tekniskt sätt ledig :) om jag inte får svenska då på eftermiddagen.



24 augusti

2013-08-24 @ 15:35:03 i Allmänt |

Skolfoto igår och stan med Maja då det bjöds på lite dans. Igår var det fest på borgen, djurparksettor, tvåor och treor med lite annat folk. Gick hem med Johannes efter en kort stund och sen så låg vi och tittade på life as we know it, mys!

Idag fick jag frukost på sängen

https://cdn2.cdnme.se/4032018/6-3/pic_5218b6179606ee026292db97.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4032018/6-3/pic_5218b642e087c3242957cf5d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4032018/6-3/pic_5218b65cddf2b3440958d5bd.jpg" class="image">



Challenge

2013-08-24 @ 12:24:06 i Allmänt |

Jag och Sara kommer att utmana oss själva nästa månad, satingens vad kul! Redan jätte taggad, plus att vi kommer börja träna varannan dag vilket jag tror kommer blir asgrymt. Imorgon eller ikväll kommer jag att börja köra Johannes träningsschema som han gjorde åt mig igen eftersom att denna vecka har blivit lite slapp. Skärpning på det nu!
 
 


Fredag

2013-08-23 @ 10:36:46 i Allmänt |

Idag slutar jag vid två! Najs, men jag får fortfarande vänta tills på måndag och se vad som händer med svenska och engelskan, annars får jag väl avsluta kursen jakt&viltvård och ta svenska 2 då istället. Sån besluts ångest!!



Fluffy

2013-08-22 @ 12:25:21 i Allmänt |

 


21 augusti

2013-08-21 @ 15:16:12 i Allmänt |



21 Augusti

2013-08-21 @ 08:59:40 i Allmänt |

Andra dagen i skolan och har redan fått två "läxor" en till nästa vecka då vi ska läsa kursplanen för historia som vi bara har en gång i veckan, fett naajs. Andra är en uppsats till vecka 45 som minst måste vara på 6sidor, det känns ju bra! Jag har även pratat med dem som håller i kurserna för högskoleförberedande ämnen, dock håller dem på att hitta en lösning just nu efter som att flera vill ha kurserna.. Får vänta tills nästa vecka. 
 
På fredag ska vi ta klassfoto.
 
Idag ska jag och Sara ut och springa i vrinneviskogen. 
 
 


H12C - åk 2

2013-08-17 @ 14:41:00 i Allmänt |

Skolan börjar snart kan knappt fatta det, på tisdag då smäller det! Klassen kommer att vara utklädda till djur, vi kommer alla träffas. Ohjälp jag undrar om hur dem nya ettorna kommer tro om mig så som mina klasskompisar trodde. Den där klassens bitch, en person som dem knappt skulle kunna prata med, att jag var social fast väldigt osocial. Folk trodde ju att jag inte tyckte om dem, frågar andra i klassen om det. Haha helt sjukt att jag gav ifrån mig en sån personlighet, inte alls i närheten med mitt vanliga jag. En utav dem roligaste som verkligen bjuder på sig själv trodde att jag inte tyckte om henne längre men gud nej så är det verkligen inte, enligt många så kan jag ge bort fina elaka blickar som kan få en att tro på det. Men grejen är ju att jag själv inte vet om när jag ger en sådan, Lisa säger i alla fall till mig i stil med "fan äre?" el. "vad glor du på", vilket är rätt skönt för då kan jag ju säga att jag inte menar något och be om ursäkt men om folk inte säger det till mig så får dem ta det som dom tror det antar jag. Typ jättemånga i klassen som trott det.. AAuch 
 
Men så denna termin så ska jag försöka se glad ut åt dom nya ettorna. Jag ska försöka lägga ner lika mycket tid på att umgås med kompisar som jag pluggar. Jag har just skickat mail med Jimmy så att jag kanske kan få en chans att hoppa in i Svenskan och Engelska så då är det bara Matematiken som behövs sen. Annars har jag kvar Jakt och viltvård och sedan i trean blir det röj- och motorsåg. Jag hoppas på att dem kommer lösa sig. Jag ska bli nyttigare med vad jag äter och sluta köpa smågodis påvägen hem, börja gå upp mot stan för att spara pengar på det. Cykla om det är korta sträckor - också för att spara pengar på ett busskort. Jag ska försöka skriva ett bra CV - söka deltisjobb. Skaffa gymkort och dra iväg med Sara några gånger i veckan. Plus att jag ska bli bättre i skolan på både praktiska och i teorin. 


Fuuckthis

2013-08-16 @ 23:28:15 i Allmänt |

Jag har inte tränat någonting sen jag kom hem ifrån Johannes, whyyy? Måste träna, kommer dö. Jag vill träna nuu men det är seeent. Nooo, träna imorgon innan det blir dollarstore med syystaryster och sen kanske jag får träffa denki. Städa, packa det sista, göra mig iordning för imorgon kommer det gäster till pappas födelsedag!



Todayitsfriday

2013-08-16 @ 18:46:32 i Allmänt |

Fixtrix här hemma, packningen tar aldrig slut och sen det här med att städa iordning. Sen ska jag träna ikväll också! Yay och senare ikväll kommer Ludde o Jennie.

Idag har jag också hunnit med att träffa Martina, så himla kul att bara kunna sitta oh prata!



Godmorning ❤

2013-08-16 @ 12:22:26 i Allmänt |



♥-helg

2013-08-15 @ 13:10:45 i Allmänt |

No work, å himla skönt. Efter jobbet i fredags åkte jag hem och fixade iordning mig innan det blev dags för att sätta sig på ett tåg mot min älskade. Där jag blev välkomnad med en giganstisk kram&ihoptrycktakinder, så himla mysigt. Så under helgen har vi haft otroligt mycket mys, vi har även hunnit träna två gånger. Springaspringa, hans tempo var typ omöjligt, han har ju för långa ben, funkar inte. Men kul, sen hade vi lite styrkträning på måndagen. Vilken var både jobbigt men roligt. Annars har vi tagit det lugnt, ut oh gått, bakat kladdkaka och haft riktigt mys.
 
Igår kom jag hem så idag har jag tagit spruta på vårdcentralen och vart hos en tandläkare, två hemska saker på en dag. Sprutan var typ enormuus och det gjorde ont i armen, nästan "jag kommer dö" -känslan. Hahah
 
Nu ska jag ta mig en promenad med hundarna, skriva lista på vad jag ska packa, en lista på vad jag ska köpa, en matlista och en checklista. Fundera på vad jag ska packa för kläder, skor, smink.. herregudaars det kommer att gå utför!! 
 
 


Sen i lördags

2013-08-08 @ 22:50:45 i Allmänt |

Detta är lite bilder ifrån lördags till idag, lite blandat.. Orkar inte skriva så mycket, ska sova nu och stiga upp tidigt inför sista arbetsdagen innan jag tillbringar 4timmar på ett tåg till min älskade och underbaraste pojkvän!! Så överlycklig.

Kortkort, Liseberg, hälsat på syster, mamma åkte atmosfear med mig, åkte hem, jobbat, tränat, jobbat, umgås med underbara vänner, skypeat massor, sprungit, jobbat, tränat osvosv. Så nu ska det bli skönt att komma iväg lite!



Aug. 02, 2013

2013-08-02 @ 20:33:46 i Allmänt |

Två utav mina bästabästkompisar fyller år idaag! 17år snart 18, men hjälp vad dem kommer att firas. På måndag hade jag tänkt att baka cupcakes efter att jag har fixat med överraskningen på tisdag eller onsdag ska dem komma till mig med Sara så att jag och Sara kan mosa en varsin cupcake i deras ansikte. Även få sig presenter och lite firande!

Dom två underbara människorna är ju då Lisa och Emelie, två konstiga individer som jag älskar och bryr mig om! Även två helt fantastiska och underbara och pålitligaste människorna jag träffas, även Heelt störtsköna och lika konstiga som jag!



Mat

2013-08-01 @ 19:10:00 i Allmänt |

Nyttig mat! Ohjälp hur kommer jag klara mig? Kommer svälta och dö, nej kanske inte med nyttigt är inte alltid lika gott som alla säger men funkar. Något som är nyttigt och gott som jag tycker är en dessert som innehåller turkiskt/grekisk yoghurt med hallon och lite honung för att få till en perfekt balans! Nästan som godis!

Nu ska jag ta mig an lite rädisor och citronvatten innan mitt lilla träningspass som min beb har fixat ihop! Varför äter jag just detta? Citronvatten är snäll mot levern och hjälper även till att sakta ner matsmältningsprocessen, det sägs även att det kan fixa en mild leverförgiftning. Dee ni! Och varför skulle jag knappra i mig rädisor? lite halvsur i eftersmaken men om man knapprar i sig lite så ska det hjälpa till med kaloriförbränningen och det är bättre att äta det än att små äta på lite godis och kakor. en riktig apritretare!



Ändrat

2013-08-01 @ 15:15:00 i Allmänt |

Nya planer, överraskningen kommer på måndag istället. Redan nästa vecka! Så övertaggad :3 mohahh
Jobbjobbjobb, slå lite på ranchen med pappa och ätit. Snart ska jag även byta om för ett litethemmastyrkepass, puss&kram