_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



I AM A UNICORN



_________________________________________________________



Orkade inte gå till affären

2014-01-30 @ 21:20:36 i Allmänt |





My love är 19år

2014-01-29 @ 12:51:10 i Allmänt |



Min älskade Ida är nitton år idag! Oj så det ska firas med lite fika och bowling ikväll. Samtidigt som jag ska plugga till prov.. Yey. Men hon fyller som sagt nitton och vi har umgått i typ mindre än ett år men skapat så många fantastiska minnen som är oslagbara. Jag suger på att gratta men jag älskar min bästa vän som idag närmade sig en tantålder. Love you



No more gumgum

2014-01-28 @ 00:23:20 i Allmänt |


Inge mer tuggummi för mig.
Blir käken värre så finns det risk för röntgen och eventuellt operation. 

Läkaren skulle skicka en remiss men vill att jag ska till sjukgymnast för en diagnos och sedan en ny remiss till ortoped. Varför kan det bara inte gå som de ska nu? 


Måndag

2014-01-27 @ 10:49:46 i Allmänt |


Snart blire en andra koll för käken och sedan middag med mormor innan tåget hem igen. 



Pappa

2014-01-26 @ 19:31:59 i Allmänt |





Taaada

2014-01-26 @ 00:12:47 i Allmänt |





25 januari

2014-01-25 @ 12:30:43 i Allmänt |

Hemma
Igår gjorde jag prov, åkte hem då jag hamnade bredvid Markus på tåget så vi skjutsade hem honom när vi kom till Arboga och åkte upp för att fira morfar. Jag började även läsa två olika böcker, en som jag har fått ifrån mamma och en ifrån Ida. 

Idag somnade jag kanske vid fyra alltså inatt. Fick upp till halv elva och drog iväg med pappa till golfbanan och körde lite längdskidor. Så nu sitter jag i värmen med en kopp te, snart blir det lite plugg och sedan vet jag inge mer. 





Det snöade ute igår

2014-01-24 @ 11:55:56 i Allmänt |





Bilder från veckan

2014-01-22 @ 12:08:52 i Allmänt |










Chuck Norris

2014-01-21 @ 10:50:36 i Allmänt |

Dagen har bara börjat helt fel, asont i ryggen, Emelie är sjuk, jag har träningsvöörk i mina armar. Jag gymmade i söndags också, kollade hockey. Igår gick jag i skolan, Emelie var sjuk då med.. vi fick sluta tidigare men jag var tvungen att dra dit igen för att kolla med syven om hur jag skulle göra med de berhörigheter jag behöver plugga upp. Bajs nu kom jag på att jag måste hitta en annan lärare för att kolla om jag kan göra matte 2c på fritiden med hennes lektioner på internet och så. baaajs!  Ah annars skrev jag prov i går, det gick sådär men man får hoppas på det bästa. 
 
På kvällen fikade jag med IDA, min lilla bebis!! Har saknat henne så mycket! och som valigt stöter vi på Nils på stan så han kom in en sväng på coffeeh. När jag kom hem kollade jag och Emelie på madagaskar 3, så jävluskt awesome!


FROZEN

2014-01-18 @ 18:13:42 i Allmänt |

Idag är det lördag och det känns som söndag. Hur som helst har jag vart typ död i kroppen hela dagen och gått som en anka genom korridorerna, då jag tränade två gånger igår. En gång på morgonen och sedan en på kvällen. Första passet blev det ben men vi tog det lugnt eftersom att vi båda två inte är riktigt hela runt knäområdena och det andra blev det triceps och axlar, jag dog ju lite halvt. Men emellan det pluggade jag och efter det pluggade jag. Åt mat gjorde jag självklart. 
 
Idag har jag hunnit kolla igenom svenskan, skrivit lite för svenskan och sedan har jag kollat på film med Emelie, vit tittade på Frozen, helt underbar film och typ svenska namn med i den!! Och det har snöat hela dagen, så vacker!! Stora och fluffiga flingor och asmycket ny snö har kommit, blir så glad av det!! Så ljust och mysigt ute.
 
 


Snön faller i en mild "snöstorm"

2014-01-16 @ 00:24:11 i Allmänt |

Jo rubriken är faktiskt sann för det är vad som händer utanför fönstret just nu.  
Jag är tillbaka i Norrköping efter ca 2 dagar hemma hos mamma och pappa, jag pratade om att åka hem på morgonen i köket när jag inte kunde somna om (jag hade sovmorgon). Under den tiden som jag stod i duschen bestämde jag mig för att vilja åka hem av privata anledningar. Ingen visste att jag skulle dra och ingen vet varför.  

men det jag har gjort är att umgås med min mamma och min släkt på pappas sida. Det var skönt att bra ta det lugnt och jag uppskattar det till hundra procent.

Idag kom jag tillbaka men så välkommad kände jag mig inte heller, hade nästan kunnat satt mig på tåget hem igen. Jag blev i alla fall tydligt välkomna av Klara och lite av Sara i skolan sen. Ahja. Vad är livet om inga problem eller konflikter medkommer? 

Jag har köpt gymkort och har gymmat med Sara, Viccan, Klara och sedan två gamlingar (Adrian och William). Det gick bra. Jag har också hunnit laga mat. Jag har våldgästad Cornelia i kanske en timma om inte mer eller kortare. Klara har försökt prata matte 3c med mig. Jag behöver nämligen matte 4 för att komma in på den linjen jag vill sen :'))


Säg ingenting till mig

2014-01-12 @ 16:12:49 i Allmänt |

 Ja det är så det känns.
Nu sitter jag i sängen och överväger en kort promenad eller om jag ska ta mig om ett litet träningspass +squats på den och imorgon är det finally vilodag för squats. Så då hinner jag troligen vila upp mig till idrotten då vi ska köra 15 minuter   kcnikadspasset! 
 


¤¤¤¤

2014-01-09 @ 18:16:52 i Allmänt |

Jag lever dödens död.
Hur pigg som helst men har aldrig varit så död i hela mitt liv. 
Sängen kallar på mig, ropar mitt namn och det gör godiset, popcornen, chipsen och colan i affärerna också. Jag var bara så tvungen att köpa en godispåse för två tre dagar sen, jag var inte sugen på det då, inte varit det men idag åt jag upp den. Fortfarande inte sugen på godis, utan bara på att äta något fastän jag inte är hungrig.
 
Idag började vi med två nya kurser och har alltså bara sex eller sju olika kurser den här terminen. Tror det kommer bli bra. Idag har jag pluggat för första gången i år. 
 
ungefär så här jag nog jag sett ut hela dagen.
told you, död


^•^

2014-01-08 @ 21:48:05 i Allmänt |

Dag ett i skolan började helt okej men som vanligt var det lite segt att komma upp ur sängen. Entreprenörskap då vi gav UF företaget en till chans, får se hur det blir senare. Naturbruk då man blev lite besviken för vi kommer inte få bygga färdigt inne hos iller, lite små surt så då fick vi sätta oss i gruppen och skriva om vad vi hade gjort, hur det hade gått, vad vi lärt oss mm. 

Annars idag tog jag mig en springtur på kanske 3km och sen har jag dött framför hobbit 2 med Emelie och Anton.

Jag har också bestämt mig för att göra squat challenge,

Och jag är oerhört sugen på Kina mat!


++

2014-01-07 @ 09:52:00 i Allmänt |

Igår kväll ringde underbaraste Ida mig, det resulterade i minst en timmas prat i telefon om lite allt möjligt. Hon fick mig på bättre humör och jag fick henne på bättre humör. Det slutade med att jag tog mig en promenad hem till henne där vi fortsatte prata och titta på suburgatory säsong2. Sov kvar där över natten, gick och la oss vid tio i tolv kanske men i alla fall lite efter det fick man höra ljudet av högljut sex ifrån andra sidan väggen..Det var inte så kul men Ida hade redan hunnit somna, klockan tickade vidare och klockan började närma sig två, hon bredde ut sig över sängen så jag fick knappt plats men sista gången jag tittade på kockan var 03.06. Mmhm underbart. 
 
Upp halv åtta, äta lite frukost och dra sig hemåt på en morgonpromenad. Nu har jag hunnit med att duscha, skriva i vad som händer nu i veckan och nästa vecka, fr''''scha till mig oh allt. Så jag har alltså gått 1 mil och 2km på mindre än 24h.
 
Dags för en powernap


Dagens promenad

2014-01-06 @ 15:30:01 i Allmänt |

 


++

2014-01-05 @ 17:35:00 i Allmänt |

Nu är jag så jävla trött på det här, känns som att jag ljuger hela tiden om allt fast att jag talar sanning. Usch fy, livet är allt bittert och så kommer det fortsätta ett tag framöver.Jag har dock lovat Klara att godta hennes nyårslöfte till mig - att se något positivt i något negativt. Nja jag vet tyvärr inte om det kommer funka så bra men det positiva med det här är att det kan kanske vända och gå uppåt igen om ett tag. 
 
Efter det här lovet vet jag i alla fall vilka jag har kvar och inte. Det positiva är nog att då får jag möligthet att träffa nya och andra som gärna är mina vänner och det negativa i det här är att en liten del av mig saknar det gamla. Jag har också insett att jag inte har några känslor kvar men att jag saknar att ha någon vid min sida hela tiden, det sög. Jag är depp och livet är utför. Så nu ska jag hoppa på Emelie (vi är nämligen tillbaka i norrköping) och krama om henne för jag vet att hon är en sann vän och en av mina bästbästastestare vänner.