_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



I AM A UNICORN



_________________________________________________________



Söndag

2014-03-30 @ 21:06:23 i Allmänt |

Sovmorgon väntar men får helt enkelt vänta tills nästa vecka. På min köra sovmorgon ska jag upp till gymmet när det öppnar klockan 06.00, bara för att jag kan. Självklart drar jag ju inte dit ensam utan har My med mig. Känner för att bara röra lite på mig för att sedan kunna plugga hela veckan och sen på torsdag köra helkroppspass med Hanna som jobbar här. Då hon ska hjälpa mig oh komma igång lite, framförallt lägga upp en träning som kommer göra mig starkare och större i kroppsmesigt - här ska de inte bli nån klen tjej inte ;) 

Haha men nog med det, ska äta och förbereda för kvällen. Puss see yaa


Har även köpt lite nytt när jag va ner hos Jennie med familjen! Mys.


Ljusa prickar på en mörk tavla

2014-03-25 @ 00:11:41 i Allmänt |

Började dagen med en skön sovmorgon, uppvakning till rock klassiker och sedan en lugn frulle innan första lektionen började. Vi fick reda på provet vi gjorde i fredags, ett poäng ifrån fullt, lite surt det men jag är faktiskt nöjd med provet men om jag inte glömde svara på en så hade det vart fullt men ahja, lunch då jag även hann med oh titta lite åå pwo snacket sen lektion igen, trodde aldrig att det skulle ta slut på lektionstid!! 

Efter skolan har jag bara suttit och kollat träningsbloggar, former mm. Och så tittade jag färdigt på pwosnacket. Har lagat mat med Klara och sedan dött på hennes rum innan vi bestämde oss för en promenad, det första vi såg när vi kom ut va stjärnorna!! Så himla fint men kallt var det. La oss i en rondell och försökte hitta lilla vagnen eller vad den ni heter. 

En annan fantastisk nyhet är att jag har fått sommarjobb, blev helt chockad när dom ringde och sen så vare lelle som jag pratade med, kände inte ens igen rösten på henne. Så sjukt men kul, cash is king! 


🙈

2014-03-24 @ 00:03:55 i Allmänt |





Lördag

2014-03-22 @ 23:23:05 i Allmänt |

Sov så himla länge idag, nästan till ett - skulle gå upp vid nio för en morgon promenad. Men så blev det ju inte, gick upp och gjorde iordning frukost innan jag gick ut för en springtur och ett allroundpass i solen. 

Duschen och sedan blev det matlagning, idag har jag inte hunnit med så mycket annat än att kolla på gladiatorerna och sedan lite olika träningsformer samt pwo snack som Mikael Hollsten (aka Prime), 







Fredag

2014-03-21 @ 12:27:05 i Allmänt |

Har känt en sådan här olust att blogga under veckan då det har vart mycket fokus på plugg för bara ett prov som jag trodde jag skulle strypa mig själv på. Tur att jag inte gjorde det då men nära på. Idag har jag även bokat resan till Frankrike, så jävla taggad! Åker dit tidigt på södagen den 10:e eller 11:e kanske det är! Vi landar lite utanför Paris och vi ska lokalisera oss med buss till tågstation i Paris som ska ta oss till dit vi ska Bolougne någonting. Vilket skulle ta några timmar den resan också. Vi funderar även på att dra till London över någon helg eller så kommer vi vara i Paris sista helgen, vilket vi nästan är tvugna till då vi ska åka hem den 2 på kvällen, alltså en måndag. 
 
 


Tisdag

2014-03-18 @ 20:24:00 i Allmänt |

Åh imore fick jag världens jävla start på morgonen, låg och tänkte i en minut efter larmet gått. En minut till sen så blev det bara nej om jag ligger kvar då kommer jag aldrig komma upp. Så jag bokstavligen flög upp ur sängen och drog på mig träningskläder, åt frukost och fixade iordning det sista innan jag satte mig och väntade på bussen i 15 minuter, kall men solig morgon. Bussen, inga är väl vakna nu inte? Klockan va ju bara tjugo över sju, men jag hade ju fel. När jag kom till stan var de ju en massa där, första tanken var - Fan om det är många på gymmet nu!. Tog mig dit, så jävla skönt. Nästan tomt! Yes, fyfan va skönt. Värmde upp, typ dog av det men tog mig till fan heter det? Ah iaf jag började med squats, trodde aldrig att det skulle bli så jobbigt. Och jag höll på att börja garva för i spegeln kunde jag se en tant som höll på med, ah jag vet inte vad men ååh. Tog mig vidare för benspark, både fram och bak, sedan till benpress. Fyfan va jobbigt de sista var, sen snorungar som skulle ha idrott i en av salarna bara gick förbi oh glodde!! Usch. Haha nej men sen att man dricker tonvis med vatten under tiden man gymmar, hemskt. Blir alltid så jävulskt kissnödig efteråt. 
 
Det ända jag stör mig på är musiken, finner inga ord för hur opepp man blir av den. Det ba blev, seriöst.
 
Chocken blev ju när jag skulle gå ner för trappen sen ifrån gymmet, såjävla klen för att ta emot mig så, hängde på det dära som man håller i sig i. Så död man kunde bli. Satt på bussen och då började jag ju självklart tänka på om jag skuller orka mig upp för att trappor på boendet, inte så fasligt många. Så promenaden från bussen till dörren var helt okej, sen ville jag inte gå upp för trappan så jag drog mig upp. Efter duschen har jag inte haft ont alls men nu runt sju började jag känna mig en aning stel efter att ha suttit och pluggat. 
 
 


Måndag

2014-03-17 @ 13:58:26 i Allmänt |

Nu är allting packat och färdigt, snart blir det tågresa till kära Norrköping. Funderar stark på att få Sara upp på stan så att vi kan gymma när jag kommer dit! 

Under morgonen hann jag inte med så mycket förutom att dra iväg till tandläkaren, där vi började prata om min käke igen. Så jag fick sitta med något skena och klet i munnen då de ska fixa en bettskena spm jag ska ha under nätterna, och kletet kom lite utanför munnen och nu har jag röda små prickar överallt.. Förjävla kul! 


Söndag

2014-03-16 @ 19:56:00 i Allmänt |

Vaknade nio och gick upp en timma senare för lite frukost med pappa. Blev lite körning med morfar och sedan åkte vi ut till dinners för lite käk innan det blev lite "rally" genom skogen till gymmet där jag träffade Emelie och Malin. Träffade givetvis massa andra, helt sjukt va länge sen oh så jävla biffiga har dem blivit också!!

Körde arm och sedan blev det lite rygg så nu hoppas jag på lite träningsvärk :D




Homesweethome

2014-03-16 @ 00:16:42 i Allmänt |

Som sagt igår körde jag bil en hel del, vi va ut till Peder&Elin och hälsade på nykomlingen och jag va där hemma till dem för första gången på typ år. Aldrig vart i deras nya hus, haha sick! Men det var otroligt fint där ute, åkte hem innan vi drog oss iväg till farmor och farfar för lite fika och hämta ved.  





Hockey&massoravbilkörning

2014-03-15 @ 19:22:18 i Allmänt |





Fredag

2014-03-14 @ 22:15:46 i Allmänt |

Hemma, helt ärligt känns det faktiskt skönt att komma hem. Imorgon blir det en enkel vilodag, kanske drar ut på golfbanan med morfar och slår lite eller sätter mig på cykeln i källarn, jadu vem vet. Kanske tar mig ett dopp i jaccuzzin! På söndag ska jah i alla fall gymma med Malin, haha sjukt. Men ska blir kul att få träffa henne och så, sen blire tandläkaren åå måndag innan jag åker tillbaka.  Jag har även fått besked om mitt knä, så jag ska kallas till ortoped inom tre månader!! Och sen stod de något om rökning blabla inför operation, vet inte hur jag ska tolka det :s hoppas då inte på operation för faan! Och hoppas att det inte blir när jag är borta i Frankrike heller! 





Torsdag

2014-03-13 @ 18:11:42 i Allmänt |

En dag kvar, snart får jag åka hem. En lagom bra dag startade med sovmorgon, lektion, lunch, lektion, prat om Frankrike (so excited) och till sist blev det prov. 


Skjut mig i huve med en..

2014-03-13 @ 01:06:35 i Allmänt |





Lisfis

2014-03-09 @ 21:39:59 i Allmänt |





Åh söndag

2014-03-09 @ 16:38:43 i Allmänt |

Lite bakis men helt okej för en bra morgon, vaknade runt nio med Lisa brevid mig. Gick upp efter två timmar, duschade och sedan fixade vi oss för att åka upp på stan för lite mys lunch/frukost, kinamaaat. Vandrade runt lite och åkte tillbaka, städar rummet så nu ligger jag med Lisa och tittar på halvblodsprinsen - inte för att jag tittar så mycket men.

Puss


Snart

2014-03-08 @ 13:23:00 i Allmänt |

 


Sol

2014-03-08 @ 13:08:45 i Allmänt |

Imorse gick jag upp och slängde in kläder i tvätten, har bäddad nytt. Måste verkligen köpa matchande sängkläder nu! Vädrat som fan och andats in vårluften, så nu ligger jag på sängen vid öppet fönster och solar. Jävla skönt, snart blire frukost.


Love is all

2014-03-07 @ 11:58:05 i Allmänt |

Härliga och super underbara fredag du är tillbaka! Sömnen blev dock kort i natt men värt de att sitta uppe och plugga samt prata strunt med Lisa och Sara, själv somnade jag nog runt fyra och sedan vare bara att gå upp halv åtta efter att ha vaknat flera gånger om oh om igen.. Börjar kännas lite jobbigt, så idag är mina ögon lite röda åh gu så de kliar i dem. 
Provet är i alla fall avklarat och nu äre bara en lektion kvar innan jag tar helg, sjukt skönt och efterlängtat! Har bytt tröja tre gånger idag också.




 


Gorilla

2014-03-06 @ 15:56:43 i Allmänt |

En dag ute på Kolmården för att studer gorillor i en timma, i en grupp på tre valde vi silverryggen, alltså gruppens ledar hane. Under ca 57 minuter vilade han såklart och de sista tre när vi har gett upp hoppet om att han ska göra något så förflyttar han sig.. Kul





Embrace

2014-03-05 @ 13:44:42 i Allmänt |

Andra dagen hemma, inte tillåtet att ha sådan här huvudvärk och sömnbrist. Samt att rösten försvinner ibland då och då men nu sitter jag här i sängen och har faktiskt gjort mig en spotifylista, har nog aldrig hänt förut eller jo fast ett bra tag sen. 

Just precis nu har jag fått tillbaka min pluggkänsla, känns riktigt bra. Det som står på plugglistan just nu är fågel, fågel och fågel men det känns helt okej då jag kommer ihåg lite ifrån lektionerna vi haft om det så. Nu ska jag göra mig en smoothie med honung i och sedan plugga lite till. 

Pusspuss





Stolt

2014-03-03 @ 23:55:00 i Allmänt |

Idag är jag faktiskt lite glad över mig själv då jag har lyckats med att vara positiv större delen av dagen, trots att jag velat vara negativ på vissa saker så har jag struntat i det. Jag är också glad och missnöjd över betygen som blev satta för två kurser som avslutades, vet att jag kunnat gjort bättre ifrån mig men jag hade ju inte precis de lättaste månaderna förra terminen.. 

Förtrollad av boken Bekännelser vid midnatt av Brenda Joyce. Snart redan utläst och jag tog mig friheten att köpa den på stationen i Göteborg innan jag begav mig hemåt, kunde inte släppa boken ur sikte. Fortsatte läsa när jag väl kom hem och idag också, imorgon kommer de sista kapitlens ta slut men jag vill egentligen inte veta vad som kommer hända.. Haha


Så otroligt vackra

2014-03-01 @ 22:02:38 i Allmänt |