_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



I AM A UNICORN



_________________________________________________________



Göteborg

2014-02-28 @ 21:00:49 i Allmänt |

På bussen ner till Gbg för att äntligen hälsa på min älskade syster! Färden har varit lång, jag har läst, försökt att plugga men sidorna bara stängdes ner och sedan kollar bloggar samt några avsnitt på vampire diaries. Helt jävla fast, inte bra

Under bloggtitten så tittar jag ju självklart gamla inlägg, åh gu va humöret kan dras ner snabbt på grund av ett inlägg. Fyfan säger bara yeah we used to laugh 


I am a unicorn

2014-02-27 @ 11:00:51 i Allmänt |





Just breathe

2014-02-26 @ 23:59:21 i Allmänt |

Känner mig smått duktig idag, har hunnit skriva färdigt cv-personligtbrev till entreprenörskapen, skrivit ner en massa text som är nödvändig för pp:n då vi ska ha redovisning - blev klar med pp:n också (y) fast jag tog dock en pluggpaus på fyra-fem timmar, då jag läste bok och tittade på flera avsnitt av vampire diaries - för några månader sen hade jag inte tillåtit mig att bli den nörd jag är nu för böcker och serier. Helt sjukt!! Det är bra i alla fall.

Nu lite senare ikväll började jag på en annan pp till nästa vecka då jag och Carolina ska ha redovisning. Jag har också ändrat om designen men det går fortfarande inte att kommentera oturligt nog. 

Puss godnatt


Wednesday

2014-02-26 @ 16:16:20 i Allmänt |

Tillbaka till skolan och verkligheten. Lovet var skönt men jag kunde inte koncentrera mig på något plugg överhuvudtaget. Sedan i fredags kväll har jag haft ont i huvudet, känns som en stor jävla cementklump! Så ja ursäkta men igår på sista lektionen orkade jag inte hålla huvudet uppe under filmen så jag somnade tillslut, vaknade lagom till filmen var slut men det löser sig. I måndags gjorde jag även historiaprovet, gick inte heller som jag hade tänkt mig. Och i söndags kom jag hem till ett tomt rum - blev som en liten chock och jag var allmänt sur den dagen. Men nu börjar jag vänja mig med ett stort rum för mig själv, lite tomt bara och fyhelvetes kallt! 
 
Nu har jag i alla fall klarat av plugget för den här veckan, dags för en paus innan jag ska börja inför nästa veckas så slipper jag bekymra mig om det. Har även ett megaprov nästa vecka - allt man kan veta om fåglar. Känner verkligen nej för det. 
 


Vill ha fruktsallad och ett varmt rum, nu

2014-02-25 @ 13:15:41 i Allmänt |






Emelie

2014-02-24 @ 13:53:00 i Allmänt |

http://mathildanorling.blogg.se/2013/may/emelie.html#trackback
 
Hittade ett inlägg om Emelie,
(Och jag stavade fel på aldrig i inlägget och meningarna - vilket sammanhang, ååh döden!!)
Helt sjukt - Och nu bor vi ju inte ens i samma rum.Men det kommer nog att bli ganska bra ändå eftersom vi har glidit isär en hel del vilket är lite tråkigt. Men minnena finns ju alltid kvar och underbara är dem. Två speciella människor är vi ju eftersom det fortfarande finns dem som blandar ihop oss.
 
I LOVE YOU


Blågul

2014-02-23 @ 14:58:14 i Allmänt |

Hockey på tv och snart snart till tåget för en hemfärd mot Norrköping. Dock väldigt otaggad för att åka tillbaka då ja mest syftar på resan och den 2000kilos väskan samt huvudvärk som sitter kvar sen igår eftermiddag. 





Sömnlös

2014-02-22 @ 03:36:13 i Allmänt |

Vaken och tänker på allt oh inget. Minnen fram och tillbaka, vad som kunnats fått ogjort eller gjorts på ett annat sätt, om man hade kunna undvikit situationen som uppstod och haft något vettigt att säga. Om det va så enkelt..

Just nu behöver jag en kram, jätte kram.


Mot Stockholm

2014-02-20 @ 09:59:23 i Allmänt |

Malte min räddare i nöden! Han fixade såklart fram koden igår, jag är numera nåbar igen. Just i detta nu sitter jag på bussen brevid en trevlig dam och mamma sitter längre bak, om bara ca30 mer eller mindre är vi i Stockholm. Då vi ska dumpa grejorna på hotellet innan vi ger oss ut i troligen snötäckta gator eftersom de började snöa igår igen. 

Jag är nästan klar med Systrarna i Clare boken - fan va bra den är. Men fick ta med mig överenskommelser på bussen nu också jävligt bra till en början och jag har bara kommit till kap6! 




Wednesday

2014-02-19 @ 20:32:00 i Allmänt |

FAAn, score till dig Mathilda. Lyckas stänga av mobilen och pinkoden borta i Norrköping. Naeh usch, okontaktbar i några dagar nu om inte Malte lyckas hitta kortet någonstans i rummet. Det vore ett under ifall han skulle hitta det i den där röran som jag lämnade det i.
Annars under de senaste 24h har jag påbörjat att göra om bloggen men då hjälp ifrån en annans grund - så grym är ju inte jag men det funkar helt okej förutom att det inte går att kommentera.
 
Jag har övningskört lite med morfar och sökt lite sommarjobb. Jag hade redan nu kunnat få ett på arbogas djurklinik men självklart så är jag ju inte 18 under den perioden så det gick ju inte men skulle söka dit så snart jag hade fyllt 18. Det roliga var att han gjorde en intervju direkt när han kollade igenom CV:t och sen började vi prata om etologi mitt i allt. Ja trevligt snubbe de där!
Blir nog ett troligt sommarjobb på BurgerKing, Dollarstore eller Dinners, förhoppningsvis.
 
Ikväll har jag hunnit med att gå på föreläsning - Mia Törnblom som talade om självkänsla.
Mycket intressant och slutade med att jag gick därifrån med en bok i handen.
 
 
 
 


Tuesday

2014-02-18 @ 20:33:00 i Allmänt |

Igår kväll blev det en oväntad löptur som varken jag eller pappa hade tänkt oss. Men om han så väl frågar om vi ska ut oh springa så får han skylla sig. Var snäll och frågade om han skulle ut (egentligen inte) menmen mitt svar var inte så uppmuntrande för honom och en löptur blev det och på en helt okej tid.
 
Idag har jag tagit det lugnt för det mesta då jag har tittat lite på OS, vart ute med hundarna, jag har till och med bakat idag O.o har inte gjort det på månader nu känns det som. Tagit mig en till promenad och sedan har jag läst lite då jag blev klar med andra boken i trilogin och nu är jag en tredjedels in i den sista. 


Monday

2014-02-17 @ 16:32:15 i Allmänt |

Galet sugen på att börja spela innebandy igen.
Vill fylla 18 nu och skaffa körkort.
 
Har även hittat en av mina gamla bloggar, så sjukt fult. Åh va jag skäms.
Ah nu ska jag ta en promenad med hundarna, pusshej


15 februari

2014-02-15 @ 19:23:18 i Allmänt |

Upp klockan åtta, köra bil halv tio, titta på Kallas kämp i 5km och kolla innebandy vid ett, äta subway och titta hockey då Ryssland-USA spelade. Läst bok, hockey Sverige-Lettland  och mat. Enkel dag helt enkelt! 




Oskyldig

2014-02-14 @ 17:12:24 i Allmänt |

Tog dagen till ära och tränade lite sådär efter ett besök på sjukan, mormor och morfar där jag somnade innan det blev hockey. 

Ikväll blir det mysmiddag och jaccuzzibad!








Nausicaa Aqarium

2014-02-14 @ 12:36:00 i Allmänt |

 
Galet taggad inför Frankrike nu.
Jag vill att vecka 20 ska komma nu, nuuu. Så att jag kan sätta mig på ett flygplan med fulla väskor och ett ordlexikon för franska i handen. Tittade igenom bilder på hur det kan se ut, jag ska ut på den där bryggan (om jag hittar den). Jag ska praktisera på Nausicaa Aqarium i tre veckor i Boulogne sur-mer allstå på kusten och det kommer vara sommar väder
Min tanke nu är att jag kommer att växa som person och våga ta åt mig mer samt visa vad jag går för. Och självklart försöka se allt mer positivt. Let do this shit!
 
Helgerna är planerade på ett ungefär, en resa till Paris och en över till England (förhoppningsvis London).
 
 


Allahjärtansdag

2014-02-13 @ 21:35:00 i Allmänt |

Kan nu säga att jag inte är så värst taggad då jag inte har någon att fira den med. Men så läste jag Malins inlägg där hon skrev såhär:
 
HEJSAN!!! 
VILLE BARA PÅMINNA ER OM ATT INTE GLÖMMA ALLA ♥ DAG IMÖRA!!
JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ ALLA DE SOM KLAGAR PÅ ATT DE ÄR ENSAMMA! OCH JAG BLIR ENNU TRÖTTARE PÅ DE SOM KLAGAR PÅ DE SOM KLAGAR PÅ ATT DE ÄR ENSAMMA!
ALLA ♥ DAG ÄR INTE BARA FÖR DE SOM HAR POJK/FLICKVÄN! DET ÄR FÖR ALLA! MAN KAN VELL FÖR TUSAN ÄLSKA NÅGON ANNAN ÄN EN PARTNER?! TYP EN ASBRA VÄNN ELLER SIN MAMMA! 
GÖR SOM JAG! FIRA ALLA ♥ DAG MED DIN KÄRA MOR OCH VISA HENNE DIN KÄRLEK!
SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER IFALLATT NI INTE SKULLE FÖRSTÅ TYDLIGT NOG!
 

Så jävla klockrent, faktum är att jag har någon/något att fira den med. För det första ska jag upp till sjukan i Köping för röntgen - inte så jätte glad över det men sedan kan jag fira det med hockeyn som börjar runt halv två, Sverige - Schweiz. Wiihu. Och sedan ett troligt besök av mormor och morfar, vilket de måste tycker jag. Och så har jag hundarna och mina älskade föräldrar på kvällen. Kanske lite träning också. Sen kommer nog någon rolig jävel skriva med mig imorgon. Kanske
 
 


Ros

2014-02-13 @ 18:12:43 i Allmänt |

 
Åh dagen har vart amazing och sjukt bra, nyss fick jag en ros från en okänd man på stan när jag pratade i telefon. Hemresan kan inte börja bättre och humöret blev precis en tiopoängare. Hjärta på den här dagen!




Himmelskt

2014-02-12 @ 12:56:11 i Allmänt |

Åt världens godaste kakor igår!




Tisdag

2014-02-11 @ 13:09:14 i Allmänt |

Det är tisdag. Vi skulle ha haft historiaprov men det blev flyttat till måndag efter lovet, så himla gött! 
Startade upp dagen med idrott, ett ganska lamt träningspass men helt okej innan det blev duschen och mot skolan igen för att skriva upp sin närvaro på historian. Hem - där jag gjorde mig frukost! Jag började även läsa lite så att jag skulle bli klar med boken i den tjocka boken. Det är ju en triologi men första är avklarad och nu ska jag börja på nästa. vill ha den här boken för mig själv men så snart jag är klar måste jag lämna tillbaka den till Ida. 
 
Jag lovade mig själv att aldrig bli en bok eller serienörd men ser ut som att boknnörden börjar växa till sig en aning. Och igår var det nära att jag satte mig framför Vampire Diaries om de nu heter så vet jag inte, lite på grund av att Alexandra och jag tittade lite på de när jag var där. Helgen var amazing måste jag också säga, den var väl behövlig.
 
Idag ska jag försöka fixa lite till allahjärtansdag som vi ska ha på torsdag på skolan.
Dra mig mot gymmet och göra mig ordentligt med mat.
 
 


I love this geek

2014-02-10 @ 00:01:36 i Allmänt |







Hej jag är på gymmet bild

2014-02-07 @ 02:39:54 i Allmänt |

Gymmet idag och igår
Idag var vi ut till Kolmården också och påbörjade etologi då vi ska få studera lite åå djuren sen!! Hihi så taggad för de
Imorgon ska jag till Alexandra och vara där heela helgen!! 


En lektion - gym

2014-02-05 @ 22:47:21 i Allmänt |





ost och blommiga ägg

2014-02-04 @ 23:14:30 i Allmänt |

Idag har jag haft idrott, historia och djur-specialisering 2 hela dagen, när jag kom hem beslöt jag mig för att städa rummet men nu är det kaos igen. Jag fick en hjärtattack när jag öppnade ett facebookmeddelande från mormor då det första jag såg var lasarett. Åh gu vad det gjorde ont då men som tur var skulle de kolla morfars finger. Jag har åkt skridskor, försökt skissa och pluggat hela dagen med ett fågelarbete som vi ska ha gruppredovisning på. Så det ska jag fortsätta med imorgon. 
 
Jag har två böcker som är påväg hem till mig, jag har druckit 3koppar kaffe eller två idag. Jag har också nyss pratat med mamma, fått käkövning och en tid till röntgen för mitt knävek eller ja knä på alla hjärtans dag. 8.30 på morgonen. Livrädd as fuck. Käkövningen kan jag konstatera att den nu efteråt gör ont. 
 
 


Liar Liar

2014-02-02 @ 22:57:55 i Allmänt |

Att ha något vettigt att säga i alla lägen och misstag som händer försvinner när man tänker på vad som hänt och vad man själv gjort. Man hittar inga fel i det man gör men man bara vet att allt man gjorde är så jävla fel så att de inte är sant. Idag är en sådan dag då jag är frustrerad och jävluskt arg på mig själv, det är mycket att jag gjort bort mig totalt och förlorat någon som betyder så sjukt otroligt mycket. Jag är feg. Varför? Så jävla typiskt mig. Nog om det.
Jennie
My love and beautiful sister
Du betyder allt för mig
 
Min älskade syster var på besök idag, hon har varit hemma i Arboga i helgen och sedan skulle de åka tillbaka till Göteborg idag men de tog sig an omvägen och kom till mig en stund. Och en kram fick mig genast på bättre humör efter kvällens ja stora fail om man kan säga så. 
 
 


Firande av Ida

2014-02-02 @ 17:00:54 i Allmänt |









Jaha

2014-02-01 @ 01:58:08 i Allmänt |

Lagom till att man skulle gå oh lägga sig kommer Nils och Hampus in på rummet och föreslår att vi ska basta. Jo ja det var ju självklart tvek på den men de insisterade och frågade tillomed 118800 om jag och Emelie skulle basta ikväll. Ofc. Efteråt bestämde jag mig för att läsa lite och nu ligger jag här sömnlös och Emelie sover. Puss