_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



I AM A UNICORN



_________________________________________________________



tjugosjunde februari

2013-02-27 @ 12:13:00 i Allmänt |

TJAA, just nu så jadu lektion. Men efter skolan ska jag och Sara till gymmet oh kötta. Vad, vet jag inte riktigt än men jag hoppas på ben, eller nja, kanske armar och rygg, mage, huum, kondition.. Nja jag vet inte riktigt men något av det kommer det ju att bli. Asgrymt så då tar vi kanske bussen som går, öhm jag venne. Men så att vi är där runt iaf tjugo i fem, fem kanské. Kött i någon timma om inte mer, dra sig hemåt.
 
 
Och vet ni vad? Johannes kommer idag, jag är fett med glad. mihuhu, har saknat den dära knasbollen ja!
Men när jag kommer hem ska jag nog fixa iordning mat, sen kanske BARA KANSKE plugga. Eller gosa, det låter mycket bättre tycker jag. Yes, byebye
 
 


tjugosjätte februari

2013-02-26 @ 23:01:03 i Allmänt |

Har nu ägnat mig hela kvällen för att försöka skriva till ett nytt svenska framförande, yeey. Känner jag för det, nej men efter ett tag, eller ja ha frågat folk vad som skulle kunna göra mig riktigt glad. Tänkte som första alternativ skidåkning men ja och sen ändrade jag mig, men sen så frågade jag och då fick jag två svar som alpint, alltså skidåkning.
 
Min glädje till skidåkningen blev det, så det ska jag framföra inför klassen. Och jag som älskar att prata inför folk.. hur ska det gå men jag pratar ju i alla fall om något intressant - min erfarenhet av skidåkning och mina äventyr. Det kanske inte intresserar andra så mycket men det göre för mig.
 
Och finally har vi fått tillbaka internet, kaaos, det ba dog vid typ sextiden eller nåt. Då förstördes mitt liv ytterliggare lite granna eftersom att musiken försvann, istället gick jag och tog mig en dusch. ASGRYMT! Och sen så lagade jag faktiskt mat, och hade hälften av tallriken med grönsaker - SCOORE!
 


En mindre bra sak

2013-02-26 @ 16:12:42 i Allmänt |

 
Chillar efter en lång dag i skolan, jag har även kopierat ut mitt pluggapåpapper inför fredags provet. MMh häärligt, är inte så himla taggad inför det.
 
Men på morgonen, bara så ni vet som kommer nu en bra nyhet - jag gick upp tjugo i åtta, SCOORE!!
Det som var mindre roligt var ju då att vi började med biologi lektion, hängde inte med så mycket, var rätt så trött men det var en lagom lektion. Matematik, gick bra, väldigt bra, tills min musik försvann.. Jo alltså en MINDRE bra grej, Anton tog min mobil, dock vare för att Sara och jag tog hans men ja det är ju alltid jag som råkar ut för något senare.. Juup, lunch - åt faktiskt i skolan, försökte få Anton att ge mig min mobil, nehedå.
 
Matematik igen, eller ja snarare en fight mellan mig och Anton om vem som skulle få tillbaka sin mobil först. Ingen fick tillbaka den nej, men då under tiden, ytterliggare en MINDRE bra grej - Rickard tog mitt headseat, och gömde det. Då blev det två grejor mot en. Men neh han fick inte tillbaka mobilen ändå nej. Idrott, gömde mobilen, vi hade smidighetsövningar - blev lite tråkigt eftersom att jag inte kan sträcka ut mina leder på vissa övningar eftersom att den dära leden i knävecket är cp, typ spricka eller nåt.. Men jag klarade av att stå på händerna - EN BRA SAK ALLTSÅ!
 
Svenska, jodå det flöt - gick igenom övningsframförande om vad och hur vi skulle göra det. Fick böcker, fluggornas herre som vi senare i vecka 18 kommer ha redovisning om. Fick reda på provet som vi skrev inanan lovet, missnöjd = MINDRE BRA SAK IGEN DÅRÅ!. Och sen så fick vi jobba på egen hand, japp såväl när dem skulle gå så var jag tvungen att ha tillbaka min mobil så jag gav honom hans, fick mitt headseat och mobil + penna. Oh sen kommer då den värsta saken - min mobil blir låst i 60 minuter.. YAAAY


saknar min familj

2013-02-25 @ 21:38:50 i Allmänt |

 
 


tjugofemte februari

2013-02-25 @ 11:52:58 i Allmänt |

Tjaa, sitter på lektionen nu men har snart lunch. Just nu pratar vi om frågor som vi har ställt om djurvårdareyrket och om hur det ser ut i olika djurparker, jobb utomlands och så vidare.
 
Juupp det är vad vi har gjort och kommer göra resten av lektionen. Men som sagt snart lunch, ska upp och lämna min mugg med te och sen gå och äta.
 
Update: Nu har vi varit iväg oh ätit, kyckling i curry med ris. Gick upp en sväng till hemmet, jag, Lisa, Sara och Emelie tog oss en varsin bulle. ASGOTT! Men nu fortsätter vi med att prata om djurparker.  Och om ett tag kommer vi ha klassråd, och sen sällskapsdjur då vi säkert kommer fortsätta prata om akvarier och i värsta fall så kommer vi säkert få reda på att vi ska ha prov nästa vecka eller nåt i den stilen.
 


tjugofjärde februari

2013-02-24 @ 20:33:38 i Allmänt |

Maja och Malin sitter och äter i köket jaaow!!
 
Annars sov jag till tolv imorse, skulle ha gott upp vid tio oh springa. Så idag har jag städat, ätit frukost vid ett, stoppat in tvätt, lyssnat på musik och dött i sängen tills kanske klockan var fyra halv fem fem kanske, då jag frågade Johannes vad jag skulle göra, ut och springa blev det.
 
Drog en runda på 3 km, varav då jag sprang och mötte upp Anton och Emelie som kom ifrån spårvagnen. Sen sprang jag vidare, och hann ändå hem före Emelie och Anton.. SCOORE!! När jag kom tillbaka tog jag mig en skål med yougurt och bär, innan jag körde på lite styrke träning, det blev mage och lite rygg.
 
Så nu sitter jag i köket, ska försöka plugga, och sen ska jag krama ihjäl Emelie!


Ahmen det här tror jag inte på!

2013-02-24 @ 01:27:00 i Allmänt |



Cocaine

2013-02-23 @ 19:25:54 i Allmänt |

Har nu packat upp alla mina saker, städat och rensat i alla möliga lådor.Här har jag dock inte dammsugit men det skulle behövas, de gör jag innan Emelie kommer imorgon. Jag har även hunnit satti upp nya bilder på väggen och flyttat några bilder till en annan vägg så nu ser det lite halvtomt ut över tv;n men ja, över halva sängen är det proppat i alla fall.
 
Ikväll eller ja nu ska jag fixa iordning något som jag kan äta, fortsätta dunka musik och färga håret. Kanske är så lyxig att jag trycker i mig en bulle eller två, kanske ett glas cola. Får se om hur det blir. Juste jag har också bestämt mig att återgå till svarthår, så det kommer ju bli svart, logiskt -.- Men till sommaren eller nästa år så ska jag nog göra håret lite ljusare, lite ljusbrunt med blonda slingor i, eller njaa. Tror inte det. HAha
 
Och imorgon ska jag också ta mig en löptur, kör på två imorgon också, få se om hur knäna klarar sig. Annars kommer det bli mycket benövningar imorgon, och lite armar. Yes,


Grattis Hanna, 17år!

2013-02-23 @ 13:18:00 i Allmänt |

 
Bild från skolavslutningen, eftersom att jag inte hade någon annan.


tjugotredje februari

2013-02-23 @ 00:03:00 i Allmänt |

Sitter just nu på mitt ny städade rum, lyssnar på lite musik.  Om exakt 10 timmar åker jag tillbaka till norrköping, håller på att skriva en inköpslista på mat som jag ska handla, blir nyttigt, men säkert gott. Nu är det helt slut med godis och andra onyttigheter, ska börja ta fullt ansvar på min träning, framförallt kondition och kosten. Eftersom att plugget inte är ett större problem att ta ansvar för så får jag hålla ut med kosten och träningen istället nudå.
 
Annars så håller jag på att måla tånaglarna, svarta om ni ville veta. Och har en ansiktsmask som luktar vanilj, nästan så att man vill äta upp den, säkert inte så gott.
 
Har flyttat om sängarna, ingen större förändring!
Har också tänkt att börja spara på colapant, så om ni har något så give me!
Annars så är det nog mor och far som kommer dricka så då tar jag deras i stället.
Kommer bli mega bra,


Sista kvällen spenderas

2013-02-22 @ 22:46:24 i Allmänt |

Jaha då har man precis ätit världens godaste kladdkaka gjord av mig!! Perfekt kladdig, så himla gott! Tre rätters lyxmiddag med mor och far, sista kvällen innan jag åker tillbaka till Norrköping i några veckor nu då. Till förrätt åt vi toast med salladsblad, räkor, citron och skagenröra. Asgott. Varmrätt - schnitzel med potatisgrattäng, ratatoullie och massor utav grönsaker. Efterätt - min favorit, turkiskyougurt med hallon och honung! Strax efter det blev det gladiator tittande och en kladdig kladdkaka!
 
För en stund sedan fick jag en puss av en snöig Malva, antar att det snöar ute..


tjugoandra februari

2013-02-22 @ 16:24:15 i Allmänt |

Sov sjukt länge efter att ha vaknat en stund i natt, men annars helt okej. Tog mig en lång morgon promenad med hundarna, gjorde frukost, läst ytterliggare ur boken men inte så mycket. Jag har även nästan packat färdigt allt, ska bara bestämma vilka pjäxor jag ska ha med mig till norrköping. Resten av utrustningen är redan bestämd men det kommer nog bli mega bra. 
 
Snart ska jag ta och städa iordning rummet, dammsuga och ja finslipa lite. Byta sängkläder också tror jag nog, mer just nu kommer jag inte på vad jag ska göra. Kanske ska ta oh sätta mig framför djurspecialiseringen, fixa iordning plugga på papper och plugga lite mera. Har vart oerhört dålig på det den här veckan, så det kommer nog gå lite hur som på provet.
 
Nejp, nu ska jag dunka musik och städa, adjö!
 


Jag överlevde

2013-02-21 @ 22:39:00 i Allmänt |

Jag överlevde, och det gick hyfsat bra. Har dock lite ont i höfterna och överarmarna av alla portar, men ja sånt får man stå ut med helt enkelt. Imorgon ska dem köra på fredagstävling där uppe, men jag ska stanna hemma med mamma och pappa och äta lyxig tre rätters middag. Så det kommer bli asbra!

Imorgon - Gå ut och gå en sväng med hundarna, läsa, köra lite på träningscykeln här hemma, ut och gå igen. Kanske färga håret men jag ska iaf hinna med och packa det sista som ska med, städa iordning och allt sådant skit. Sen ska jag börja göra iordning för middagen.


tjugoförsta februari

2013-02-21 @ 17:37:56 i Allmänt |

Imorse klev jag upp och drog en sväng med hundarna, när jag kom tillbaka somnade jag ett bra tag på soffan till klockan två på ett ungefär. Satte på mig kläderna direkt och drog ut på en två kilometersrunda, för att inte ha sprungit på ett tag så var tiden helt okej 12 minuter, men det kunde ju ha gått bättre. Läste lite, tog en till sväng med hundarna.
 
Nu har jag ätit med pappa, packat och fixat iordning, snart drar vi upp till backen igen. Det blir storslalom, få se om hur det går.
 
Skriver igen senare om jag överlever..


tjugonde februari

2013-02-20 @ 22:47:48 i Allmänt |

Kopplar av med lite musik efter en bra dag.
Imorse runt sju blev jag väckt av Snacks som kravsade mig i ansiktet och ville att jag skulle flytta på en kudde så att han kunde lägga sig brevid mig, gjorde dock lite ont i ansiktet. Malva la sig på mina ben, så dom kunde jag ju inte röra så bra. Somnade om och blev senare väckt av morfar som kom runt kvart i 10, drog på mig kläder och åkte med upp till dem. Mormor var redan förberedd så vi började direkt att baka, vi lät degen jäsa en kvart- tjugo minuter, under tiden läste jag i engelska boken, jag har nu kommit till sidan 100. Baara 150 sidor kvar!! Kvlade iordning och fixade både kanel och vanilj bullar som sedan fick stå och gotta sig innan dem skulle in i ugnen. Så nu har jag 52 stycker med mig till norrköping. YAY!
 
Jag har även hunnit med banken, nu har jag mobilappen, ring och internet koll på mitt kort. Så slipper jag ringa till mamma och pappa hela tiden, men det kommer nog gå bra det. Efter det har jag chillat, duschat och fixat iordning mig inför kvällen.
 
Hemma hos familjen Garman serverades potatisgrattttääng och kyckling, asgott, pratade om allt och alla. Olika saker, skolan, sporter och ja allt. Små mysigt! Fick chansen att träffa den nya kaninen, och familjen dårå. Kändes skönt att prata med Hanna och Simon lite granna eftersom att jag har saknat dem. Så jag och Hanna pratade lite om skolan, vår val vi gjorde, hur det går nu, hur det gick då. Annat om hur mycket vi umgicks som mindre och att det försvann med tiden, umgängen som vi kände oss bekväma med och så. Men ja nu känns det som att båda har hamnat rätt iaf. Skönt.  Och om tre dagar fyller Hanna 17 år!
 
 


..

2013-02-20 @ 14:52:46 i Allmänt |



åka skiidor

2013-02-19 @ 23:05:03 i Allmänt |

Jag åkte skidor idag! Så jävla underbart, älskade känslan av att få åka igen. Köra igenom banan, underbart. Idag har jag tagit det lugnt, läst typ 50 sidor, lagat mat, gått på två promenader med voffarna. Kollat på tv och typ sovit. Det är min fin fina dag.
 
Nu ska jag titta på The Big Bang Theoriy, läsa lite ur boken igen, kanske läsa en annan bok, slå på en film och sedan kanske somna. Eller kanske börja packa lite till Norrköping igen med lite musik.
 
Imorgon ska jag iaf upp till mormor på förmiddagen och baka bullar, asgott! Bara för att vi är grymma på det så är det asgott, så det ska jag också ta med mig till Norrköping. Efter det ska jag upp till banken och fixa iordning så att jag kan kolla hur mycket pengar jag har på mobilen, och sedan fixa iordning mig för att dra iväg först till Dollarstore med mamma och sedan åka till Hanna och fira henne. Eftersom att jag åker tillbaka på henne fördelsedag :s Men det kommer nog bli bra!
 
 
 


artonde februari

2013-02-18 @ 22:05:51 i Allmänt |

Lagade mat med pappa när han kom hem, sen har vi bara chillat, jag har läst lite.
För någon timma sedan tränade jag, körde på cykling i 30 minuters intervall, brände ca 600 kalorier, efter det körda jag på lite hemma träning. Blev mage, rygg och lite armar.
 
Imorgon tänker jag köra lite mer mage och rygg + ben, plugga lite mera och sedan göra iordning för att dra upp till skidbacken. Ska bli asskönt att få åka igen efter två års vila, och sedan testar jag utrustningen inför ROMME resan med skolan.


isbjörn!

2013-02-18 @ 12:39:22 i Allmänt |

Idag vaknade jag av ett sms ifrån Johannes, han har kommit hem till Sverige nu! miih
Tog på mig och gick ut en morgon runda med hundarna. Härligt, fast att dem nästan drog sönder mig. Gjorde frukost och nu sitter jag framför TV;n efter fem veckor? Jag ska snart börja på och läsa lite ur en engelska bok, vilket kommer gå sisådär, och sedan börja kolla igenom djur-specialiserings provet!
 
Annars kommer dagen stå för, massor av plugg, mys med hundarna och några fler promenader, göra iordning mat till mamma och pappa tills dem kommer hem ifrån jobbet.  Och sedan blir det nog lite mer plugg och kanske lite filmtittande!
 


det är söndag, och lov, herregud

2013-02-17 @ 15:38:43 i Allmänt |

Imorse fick jag en uppvakning av hundarna som kom ner runt halv elva, mysigt. Efter ett tag gick jag upp, klädde på mig, åt frukost och sedan drog jag ut med pappa på en sväng längdskidor ute vid golfbanan. Kändes bra, men fick dock sendrag i foten mitt i allt så det förstörde hela skiten. Drog oss hemmåt, kollade skidorna, synd att svensken blev 4 men alla tre blev top 9, vilket var bra. Gjorde iordning mat med mamma så nu vet jag hur man gör skinksås, enkelt,
 
Nu har jag precis duschat, ska chilla ett tag framför en film och sedan kolla igenom plugg och börja läsa en bok, räkna matte, börja kolla igenom provet och göra ett plugga på papper, sedan blir det kolla igenom annat plugg, t.ex. art fördjupningen, den med Carolina och den som jag har själv dårå!
 
Saknar även min kära syster, som skulle ha kommit hem men drog upp till UMEÅ istället.
bilden är tagen i dubai, den gången då hon jag och Susanna åkte.


great

2013-02-15 @ 10:29:38 i Allmänt |

Igår var det alla hjärtans dag, morgonen började med engelska prov eftersom att matten var inställd. Det kändes inte så bra, men det är ju alltid något. Kunde ha gått bättre men ahja, drog upp och åt efter det med Carro, Lisa, Malin, Sara och lillAnton. Sen började då biologin, då vi gick in på typ glosor.se och parade ihop nervsystemet och andra ord inom det med de latinska orden och ja sånt dära. Efter det fick vi tid till artfördjupning, och vi fick reda på provet också.
 
 
Sen på slutet av dagen fick jag choklad av lillAnton för att jag bakade bullar till honom på jullovet! Asgrymt, har dock inte öppnat och börja äta, men nu har jag choklad till ikväll!! :)))


veckan

2013-02-14 @ 20:34:02 i Allmänt |

Har inte bloggat något, har inte haft tiden eller orken till det. Just nu sitter jag och pluggar in svenska, eller ja precis nu har jag en liten paus. Jag har läst igenom alla häften som vi har fått och gjort egna frågor, svarat och rättat. Nu ska jag bara rå nöta de saker jag inte kommer ihåg så mycket utav. Just GLAD ALLA HJÄRTANS.
 
Måndag: En chill skoldag, på morgonen gjorde vi redovisning, vilket gick ganska så bra. Har dock inte hunnit kolla vad vi fick för bedömning, men det gick nog bra. På eftermiddagslektionen var det också redovisningar och en tant kom in och pratade om APL, vart vi ska kunna få praktik dem tre sista veckorna. Efter skolan satte jag mig framför datorn och svenska papper och engelska papper och gjorde iordning plugga på papper. Fixade mat och tog det lugnt.
 
Tisdag: biologi på morgonen, art fördjupning och vi började även kolla på nervsystemet. Matematik, jag fick även reda på vad jag fick på provet, 15 poäng vilket motsvarade ett C, ganska så nöjd men det kunde ha gått bättre med tanke på hur lätt provet var egentiligen. Idrott - köttade som fan, först körde vi spökboll, så välja kul tills en jävel vill drämma på i fullfart I ANSIKTSHÖJD! speciellt när man inte är beredd så gör det jävligt ont! Svenska, vi körde först grupptävling, ett test ungefär till provet, asgrymt, efter det skrev jag färdigt svenska plugga på eftersom att man fick tid till att göra sådant. Så efter ett tag så skrev jag ut det på åtta sidor och sedan frågepapprena till texterna så 17 sidor.
 
Slutade med att skriva färdigt engelska plugga på papper! gick och la mig
 
onsdag: körkortsteori på morgonen, lite smådrygt och så men funkar.  Eftermiddagslektonen var chill, gick igenom berikning och miljöberikning till större djurparkdjur. Och sedan två och två skulle man arbeta och hitta på grejjor som man berika en inhägnad åt ett djur. Jag och lilAnton arbetade tillsammans, vi valde isbjörn, vi kom inte så långt med idéerna, men en bit iaf.
 
senare drog jag och Lisa till skarpish, handlade lite till kvällen. När vi kom hem pluggade vi, sen så gjorde jag iordning lite, firade alla hjärtans med Johannes såhära en dag innan, eftersom att han drar iväg till Riga idag. Men så vi kollade på the matrix åt popcorn, hade lite myspys.
 
 


Helgen

2013-02-11 @ 19:15:06 i Allmänt |

Fredag - vi drog senare på kvällen och tittade på dolphins, dom vann! Gick hem och gjorde iordning mat, chillade och sedan så fick Johannes slagga hos moi. Så vi drog igång en film och somnade till den.
 
Lördag - Vaknade kanske runt tio-elva, gick halvt upp, klädde på mig, somnade om.. Lite senare kom Johannes föräldrar, treevligt, pratade lite med hans mama. Sen drog dom och åt, jag stannade hemma och körde lite hemma träning. Bakade kladdkaka innan vi (Maja, Malin, Carolina och Julia) drog iväg och tittade på den första matchen, då dom vann.  Gick hem och åt sen drog vi iväg igen, dom vann den andra matchen också vilket var naaajs. Och hans lilla syster var asgullig. Haha
 
Senare drog ja iväg och åt pizza med Carro, Hägge (Anders), Malin, Johannes och Maja. Asgott, kebabpizza, tog spårvagnen hem efter en promenad dit, på vägen tillbaka ifrån SMHI i elvehemmet hade ju alla en liten fajt om att få ner varandra i snön men jag klarade mig! Maja var så himla gullig när hon ramlade ner i snön, rakt bakåt och ut med armarna, mjukt och stiligt, helt täckt med snö sen ja. Hon prejja även ner Carro när hon hade gjort upp en plan för att få ner Hägge i snön också.
 
Söndag - Upp vid 8, kolla match vid 9 då dom vann igen! Hem, äta frukost, Maja och jag trippade ner igen till arenan och kollade alla andra matcher som spelades och sen gick vi även in på herrmatchen och kollade där. Efter det skulle Johannes spela igen, spelade grymt bra. Och vann nästan matchen,
 
Måndag - sovmorgon!! Redovisning på morgonen, gick nog rätt så bra, lunch, kollade resten av klassen som skulle göra redovisning och sen nästa lektion var det redovisningar igen som jag bara kunde chilla och lyssna på eftersom att jag och Maja var så grymma och gjorde den förra måndagen. MHHHm, sen gick vi igenom APL. Vi ska även göra ett prov på fredag vecka 9 fick vi reda på idag också.
 
Nejp nu ska jag plugga svenska och kolla igenom svenskan och så!


Dagen

2013-02-08 @ 16:23:51 i Allmänt |

Provet var ganska så lätt, fast det var frågor som knappt stod med i häftet vi fick att plugga på. Men det gick nog ganska så bra, jag frågade igår om man skulle plugga på skelettdelar och då sa han nej - men vad kommer på provet. Nämn skelettdelarna som finns mellan svanskotan och huvudet på ett djur? YEES, och sen hur sitter skulderbladet fast i resten av kropsdelarna. Jo nu ska jag berätta att skulderbladet är fäst med hjälp av muskler och senor och att kroppsdelarna som sitter mellan huvud och svanskota är nackben, halskotor, taggutskott/bröstkotor, ländkotor och korsben..
 
För ett tag sen gick jag Maja och Carolina ner och kollade vad vi fick som slutbetyg i kursen "Djuren i naturbruket", fick ett C, inte helt nöjd men det funkar nog. Kunde dock ha gjort bättre ifrån mig..
 
 
UPDATE
Men jag har även hunnit med och handla med Maja, så nu klarar jag mig definitivt tills jag ska åka hem. Men jag skulle vilja dra och handla igen, bara socker och ägg så att jag skulle kunna göra sockerkaka eller kladdkaka! Det skulle vara så himla gott just nu, men ja Emelie har dragit med Lisa, lämnade mig här helt ensam. Ska ta och städa iordning så att det ser bra ut, snyggt, mysigt osvosv
 
Ikväll kanske jag drar med och kolla basket, får se om hur det blir, efter det äre tänkt att jag ska laga mat och ta min antibiotika. Så ligger det till
 
 


åttonde februari

2013-02-08 @ 08:04:00 i Allmänt |

Tagga svenska!!! Nja inte så taggad, men vi ska gå igenom om vad vi ska ha exakt på provet osvosv. Men snart snart om cirka en timma eller två sitter jag och skriver prov, ANATOMI, hoppas jag klarar av det, så himla nervös. Kommer dö, nej, jag överlever, död. Men efter skolan ska jag draa med mig Maja coh handla, Emelie ska med Lisa till örebro i helgen så jag blir helt ensam här ja. Men jag har ju Maja och Malin kvar, och så blir det en massa basket tittande i helgen.


Yupp

2013-02-07 @ 18:36:00 i Allmänt |

Tja, panik i morse.. och det visade sig att jag ringde och väckte Anton imorse, yupp. Öhm engelska på morgonen, gick igenom lite till provet. osvosv, ringde mamma på lunchen så hon fixade att jag kunde gå till vårdcentralen efter skolan, så jag drog med mig Emelie dit efter skolan sen då.
 
Men på andra engelska lektionen somnade jag lite halvt.. började med biologi, redovisning och det kan nog vara den sämsta jag någonsin gjort, men Sara är min räddare i nöden och omformulerade lite om vad jag sa så att dem andra skulle förstå om vad jag snackade om. Slutade, drog med Emelie till vårdcentralen där jag fick antiobiotika. Och sen så kom Anton och hämtade oss och skjutsade tillbaka oss till elevhemmet. Fast jag trodde jag skulle dö där ett tag, körde som en galning men helt okej annars alltså. MEN jag överlevde.
 
Efter det somnade jag, blev väckt av Johannes och sen somna jag igen och sen bad Johannes Lisa att kolla på mig, alltså typ stirra på mina ögon, vilket gör att jag vaknar. Varje gång någon stirrar på mig (mina ögon) så vaknar jag, flabbigt. Någon kommer tro att jag är död om jag inte gör det nästa gång liksom. Men sen så har jag pluggat som ett as och nu kan jag typ hela häftet och kollat igenom frågor och svar och allt sådant. Nu borde jag iaf kunna få ett C om jag har tur.
 
Nu ska jag, Maja och Sara har förhört varandra!


¨Min panikmorgon

2013-02-07 @ 08:58:47 i Allmänt |

Tja, idag ska jag till skolan. Fast inte förrän engelskan börjar, det var tänkt att jag skulle gå på matten men somnade om. Det var mysigt i sängen och sen så bara en minut till liksom, ja så var ju då fallet att jag somnade 50 minuter till. Vaknade upp precis 08.19 - EMELIEEEE!!! klockan är 08.19. Paniken som uppstod så tog vi på oss kläder och runna mot skolan på mindre än fem minuter, kom fram till klassrummet. MATTTEEEE! man kan ju ta beting så vi var i skolan fem minutas idag, jag har faktiskt jobbat hemma. Awesome.
 
Men nu ska jag kolla igenom ormens anatomi inför redovisningen i eftermiddag, får se om hur det går.


sjätte februari

2013-02-06 @ 13:38:09 i Allmänt |

Gick till skolan imorse, men det blev inge prov skrivande eftersom att vi hade körkortsteori. Så jag beslöt mig för att gå hem igen, och läsa kapitlet här hemma. Somnade, Johannes kom inoch gosa ner sig under täcket med mig eftersom att han började vid typ ett. Så jag har i stort sätt sovit hela förmiddagen, och Carolina var så snäll så att hon fyllde en matlåda till mig ifrån matsalen. Så jag slapp göra iordning mat.
 
Senare ikväll kan jag berätta vad balongerna är till, det kommer nog bli bra. Och Jullan fyller år, GRATTIS! Så nu sitter det bilder på henne överallt på boendet, och hon har fått tårta, den var asgod.
 
Men nu sitter jag i sängen igen och ska plugga som vanligt, inför provet och om jag känner mig bättre imorgon så måste jag veta ormens anatomi för presentationen. Lyssnar på musik, böckerna, papprena är framtagna och redo för pluggande till klockan fem då jag ska göra iordning mat.


SWAGGA LIKE US

2013-02-05 @ 20:40:48 i Allmänt |

Känner mig fortfarande inte så kry, men bättre än i morse. Tror jag sjukanmäler mig imorgon också, fast först kommer jag gå till skolan i pyjamas och skriva det där enkla provet och sen gå hem igen. För imorgon kommer det vara den lektionen och sedan ska man upp på stan för en konsert (något med skolan som dem har fixat), och det orkar jag inte med.. speciellt inte upp på stan.

Har läst igenom svenskan lite, blåst upp balonger, pluggat biologi och nu ska jag kolla igenom naturbruk.


femte februari

2013-02-05 @ 16:26:37 i Allmänt |

Sjuk, sovit hela morgonen till kanske ett-två. Sedan har jag tittat på hitta nemo, men nu ska jag plugga och försöka bli frisk till imorgon då jag hade tänkt att göra det enkla provet i naturbruk. Även så har jag läst att om man är sjuk så ska man dricka minst två liter vatten, tranbräsjuice och citronvatten. Eftersom att jag inte har någon citron så blir det bara vatten eftersom att jag ej tycker om juice.
 
Jag ska också kolla igenom svenskan, och börja läsa boken..
 
Så himla sugen


NI KAN GÅ OCH TA ER!

2013-02-04 @ 19:44:41 i Allmänt |

Bara för att vi är grymma! mahah, anatomi kan gå och ta sig. Och ni som säger att ni har mycket plugg, testa våran utbildning i två veckor.. men nu bara för att jag och SARA är grymma så ska vi plugga igen, och sen så är vi så duktiga att vi kollar igenom naturbruket också! JUST!!
 
  


JAHADå

2013-02-04 @ 17:28:00 i Allmänt |

Har suttit med biologiplugg från när vi slutade som var runt ett till nu. alltså i fyra och en halv timma.. hoppas det går bra nu då, så nu ska jag läsa igenom det en gång till och sedan ska jag ta en liten paus. Då kommer jag kolla igenom svenskan till nästa vecka och sen tar jag mig an biologin igen.

Ska även plugga lite inför naturbruksprovet som är på onsdag, inte så svårt som sagt. Men det är ändå en del man ska komma ihåg, +ormens anatomi måste jag kunna tills på torsdag då vi ska ha en liten redovisning i grupp.
Tänkte säga att det här är den värsta veckan men har ju svenska prov nästa vecka om litteraturhistoria! MMhm, love it!

Börjar snart gråta av allt plugg, så himla mycket,


UPDATE

2013-02-04 @ 15:18:00 i Allmänt |

Jag och Maja fick C på våran presentation! Det vi ska tänkta på var typ att man ska berätta lite mer om biotopen, och liksom ja veta allt man pratar om. Men vi var duktiga på att förklara, formulera och prata tydligt och bra om det vi skulle prata om!
 
Nu sitter jag alltså och pluggar med en kopp te i handen, just nu är det genom check på biologin igen. Snart sätter jag mig med boken. Kommer bli så bra så!
 


fjärde februari

2013-02-04 @ 11:59:56 i Allmänt |

 
TJAA, sitter i skolan..
Gjort en redovisning och den andra blev flyttad till någon annan dag, så nu blev det om fiskarna. Gick faktiskt asbra, det vi missade var exakt var biotopen låg men vi sa ju det.. men vi visade inte det dock på en karta eller något. Men annars var vi grymma, åt lunch, nu sitter vi här igen och slutar vid ett.
 
Bara för att vi har eftermiddagslektionen nu istället för den andra eftersom att läraren är sjuk osvosv. Då blir det hem och plugga, ska börja med biologi provet vi kommer ha skriva igenom allt och sedan kolla och återkolla, skriva om, ta en paus, kolla vad jag kommer ihåg och sen plugga igen. Ska även plugga lite inför det mindre provet, enkelt prov dårå. Sen ska jag läsa lite, och sedan plugga biologi igen. Senare ikväll kommer jag och Maja dra en check på kloakdjuren. YAY
 
 
Ger mig själv en femma för presentaionen


knasboll

2013-02-04 @ 00:47:26 i Allmänt |

Sitter i sängen och chillar brevid Emelie här som suuuuurplllllar TE såhära fint och högljuuuut. Idag har jag suttit lite med plugg, gjort färdigt om akvarium. ASGRYYMT så det har jag och Maja gått igenom nu, sen har jag kollat om kloakdjuren. Två redovisningar blir avklarade imorgon, gött! Sen blir det att små plugga inför det minder provet och sedan råplugga inför det större. Kolla igenom till den mindre redovisningen också, mmm jag älskaR mitt liv just nu.
 
Ahja nu ska jag läsa lite i engelska boken, annars kommer jag ju komma efter med den. Redovisning på den vecka nio, jahadu. Och då är det också det sista provet i naturbruk, ett mindre prov då ja. Och vecka SJU blir det två prov, ett assvårt i svenska som jag ska börja plugga på¨snart snart och sedan engelskan som brukar vara något lättare. Men jaa, plugg på plugg.
 
Sovmorgon imon iaf, gå upp en lagom tid och plugga! (Y)


brödrost,,, ja tack

2013-02-02 @ 13:43:38 i Allmänt |

Det finns ingen brödrost på elevhemmet, och dem tänker inte köpa in någon ny. Det går inte att äta frukost utan en brödrost, jag vill ha en. Precis alla äter rostat bröd till frukost, nu finns det ingen brödrost. Elakt.. Ingen brödrost = ingen glad Mathilda.
 
Men annars så vann DOLPHINS igår, 78-71 tror ja. Matchen sög i början men sedan så kom dem ikapp på slutet, ah publiken blev glada så inåååt när dolphins gjorde mål och kom ikapp dem mer och mer. Och johannes blev glad för att nässjö vann mot sundsvall, jaaapp.
 
Gick hem började göra iordning kvällsmiddag för MAJA, och dunkade musik i köket. Det var asgott, curryn blev faktiskt lyckad. När middagen var serverad satt vi som två mongon i köket och åt, rapppppppppppppppppppa, tjocka och drack cola. Yes, Sen hade vi ett litet krig med diskborstarna och diskmedlet, men jag lyckades diska och torka själv... MAHAHAH, och sen skrämde Johannes mig, det var inte lika kul.

Slut på kvällen, somnade
 


Något negativt och positivt

2013-02-01 @ 17:41:16 i Allmänt |

Något negativt..Vi skulle bara upp på stan och handla mat vare jaa? Jo vi drog upp, råkade bara gå in i några affärer.. och hitta något vi gilla, köpte det. Fanns så mycket mera, men nej! Jag stod emot lite granna, fast inte helt riktigt. Det jag bara skulle köpa idag var en ögonbrynspenna, men det blev två tröjor ifrån BIKBOK, en tröja ifrån Carlings och en extrastor tröja ifrån killavdelningen på H&M. Japp, men mat handlade vi inte heller nej. ahja runt 500-600:- rök det ja. och därmed laddade jag mitt busskort.
 
Något positivt är att dem har bytt tätningslister i rummet, så nu drar det inte kallt ifrån fönsterna och vi har möblerat om lite, eller ja flyttat sängarna mer in i rummet, så nu hoppas vi på mer värme ifrån elementet. Kommer nog bli mega bra.
 
Något annat negativt är att jag har ätit godis.. och missar gladiatorerna ikväll med Emelie och Sara, fast dem köpte chips till det så DOM får klara sig själva.. utan mig. Sen komme rjag hoppa på dem, jaaapp
 
Något positivt är att jag ska laga iordning kyckling och ris + curry till maja och mig efter basket matchen, något positivt med matchen är att Dzenis kanske kommer få spela också. Och att Johannes ska med och titta.


första februari

2013-02-01 @ 10:43:49 i Allmänt |

Skönt att vara ledig idag, det är sol ute, jag är glad och sugen på hallon. Men annars helt okej dag att se fram emot, jag och Maja åker in till stan om typ en timma och ska handla lite till ikväll. Sen är det tänkt att vi ska plugga när vi har kommit hem, måste göras. Fixfix, drar iväg till stadiumarena och kollar på basketen, Johannes ska också med. Sen så ska vi eller ja JAG ska göra iordning kvällsmat istället för att vi ska gå ut och äta.
 
Japp det kommer nog bli jätte bra, men nu ska jag gå och äta frukost och sen göra mig iordning för stan.