_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



I AM A UNICORN



_________________________________________________________



31 maj

2013-05-31 @ 20:12:00 i Allmänt |

Femte dagen avklarad och vädligt kortfattad eftersom att jag är väligt trött och.kommer somna tidigt idag. Men morgonen började som vanligt med morgon rutiner då jag och Maja matade fiskarna innan vi drog in till fågelavdelningen där vi skulle städa alla voljärer, vi hann med 7 stycken innan frukosten som var vid nio, efter frukosten tog vi oss an voljärerna, plockade mat åt sköldpaddorna. Började på vår andra uppgift som var att städa ute hos lama&gris och kanin, det gick också på kanske någon timma så vi var klara runt elva. Lunch vid tolv. Härligt men självklart fick vi gå igenom fredagsrutiner, lunch. Gick till hemmet och sa hejdå + lycka till min söta pojke som skulle iväg mot uppsala för att spela där i helgen. Gick upp och åt i matsalen med Maja. Chillade runt innan vi började med att fixa akvarier, det tog sin lilla tid men sen blev vi klara och tog hand om yterliggare fredagsrutiner. Städade överallt. Tittade lite på Gojjan (marsvin) som har fått två ungar imorse/inatt, själv föddes hon i vintras så dem trodde inte att hon skulle klara det men det gjorde hon.  Slutade för dagen. 
 
Fixade snabbt iordning mig för att dra upp mot stan med Emelie, Filip och Maja, titta på bal. Dock var det inte så många ifrån himmelstalund, lite tråkigt men dom som var där var verkligen asfina. VIll också gå på bal, det är faktiskt lite intressant för man vet ju inte vem man kommer gå med, eller vad man har för klänning, håruppsättning, makeup, skor, allt det där, soligt eller regningt, kul eller tråkigt. Ahja men hursomhelst så längtar jag nog lite efter det, men jag kommer nog dock inte kunna åka till Dubai och köpa balklänning.. tråkigt nog, men jag har iaf åkt dit och tittat på en massa med min syster och Susanna. Vill tillbaka, bara gå där och se hur vacker man kan bli, svar ja, jag provade några klänningar jag med.. hehe. 
 
Jennie Norling - Bal 2012
(bilden är totalt oredigerad)


30 maj

2013-05-30 @ 17:14:59 i Allmänt |

Idag är det alltså torsdag och min fjärde dag på djurhuset har passerat och morgonen började som vanligt med morgon rutinerna, mata fiskarna, vi har ju nästan akvarium överallt i djurhuset så det blev att gå framochtillbaka med mat och då inne reptilrummet har vi två akvarium där man fick i ett akvarium (discusdammen) mata fiskarna för hand. Det kittlades jätte mycket. Men det var lite småroligt, direkt efter det var det bara att börja med smågnagar avdelningen där jah själv fick göra vattenbyte hos alla djur, städa inne hos degusarna, fylla på med nytt material och jämna till botten som dom efter 3 minuter hade grävt upp allt så att det ligger i en klump i mitten utav buren. Samma sak var det inne hos honorna som också har små ungar. Bilden som jag la ut igår på en degu var en unge, en av dem yngsta. Sedan förflyttade jag mig till råttorna, som tur var sov dom forfarande och sprang inte runt så mycket där jag städade, bajs överallt. Samma sak hos honorna, alltså dom sitter i olika burar just nu men kommer förr eller senare att sättas ihop. Sedan fick jag samla ihop matskålar och fixa iordning för hela avdelningen, tog mig även en promenad ut för att hämta gräs och maskrosblad till degusarna och marsvinen. När jag hade äntligen fått klart det blev det en veckorutintädning inne hos illrarna, men dem lyckades inte rymma idag för jag stängde in dem i den ena buren när jag var inne i den andra, skura golvet, hyllor, byta ut filtar, fixa sandlådorna, ut på gården och gräva igen hål och samma sak i den andra buren. Lagom klart med det fick jag börja sopa lite golv och gå iväg till reptil där det inte fanns så speciellt mycket kvar att göra eftersom att det väntade lunch. 
 
Under lunchen gick jag upp och tog lite soppa i matsalen och sedan blev det hem och pussa på min lilla pojke, som stannade hemma idag. Vä tillbaka blev det att skära upp frukt åt sköldpaddorna och skäggagamerna + zkinkarna, ge foder åt ödlorna och vandrande pinnar. Vilket gick på kanske tio-tjugo minuter, vilket gjorde att vi förflyttade oss till Oscar som skulle få igång oss att fixa iordning akvarium, byta ut vatten och fräääscha till lite, vilket tog hela eftermiddagen då jag och Maja hann med två akvarium och rast och Andreas+Malin hann också med två . Slutligen blev det kvällsrutiner, mata fiskar, säga godnatt till illrar, godnatt till fåglar, låsa hos reptilerna, säga hejdå till laman.
(maja, laman tykke?, leopardgecko)
 
 


29 maj

2013-05-29 @ 22:14:30 i |

Morgonrutiner, efter det blev det att städa lite hos illrarna, fodra dom och sedan blev det städning hos fåglarna. Då hann jag med fyra voljärer innan frukost pausen, och efter det fortsattes det innan hjälp kom då jag började samla in matskålar och sen med Maja blev det att fixa fågelmaten, intressant. Där höll vi på lite med olika fodermojs och sedan rensa rännan där allt spolas ner ifrån voljärerna!!

Omgång i reptil där det blev städning efter lunchen, hann med fyra terrarier och sen efter det blev det lagom till kvällsrutiner då jag fixade ute hos lama&kanin och minigris, och som följde efter mig igen när vi skulle in, så himla söta!

Somnade i Johannes säng efter praktiken och sedan lagade jag mat till oss för att han har inte mått så jätte bra idag. Film, film, prata med mamma - hänt en liten sak där hemma., men aah, så nu har det blivit glass och snart blir det sängen.



28 maj

2013-05-28 @ 19:32:00 i Allmänt |

Andra dagen avklarad! Idag började vi vid åtta då vi började med att gå igenom morgon rutinerna, matade fiskarna, gick ut till lamorna och grisarna och kaninerna. Där vi utfodrade, själv tog jag mig en promenad med grisarna till deras ute hage, där gick jag med två matskålar och två fritt springande grisar som nuffade (minigrisar).. Strax efter det gick vi igenom om vad som skulle göras efter frukostpausen, städa hos smågnagarna och nattdjuren, jag och Andreas tog smågnagaravdelningen och Maja tog nattdjuren. Jag såg även att ett gerbilpar hade fått fyra ungar, då måste dem ha kommit inatt eller imorse eftersom att personalen inte visste om det, så jag fick skriva i hur många dem var på buren, mihaha fett badass. Men askul, så tittade igenom deras sju burar som finns för gerbiler och fixade till lite eftersom att man inte kan städa så mycket men dom fick halm att leka med, alltid något. Marvinen var också väldigt duktiga på att bajsa precis när man hade gjort rent, ungefär tio minuter per bur, då var det fyra burar men riktigt otroligt söta. 
 
Utfodrade inne på avdelningarna vi skulle vara på, jag fixade också mössen, gjorde iordning nya burar och lyfte över dom och så fick jag hjälp av Andreas med en bur eftersom att det var fem stycken i den, kryllar ju överallt. 
 
Under lunchen var jag nästan död, Maja var arg (P&L är inställt) och Andreas gravade oss båda för att jag såg ut som en död zombie och Maja som försökte bryta av sin mobil och önskade att Carro var där såatt hon kunde ha någon att tracka på. När vi började igen gick vi till fåglarna, fick inget bajs på mig men det fick Andreas och det gjorde Maja gladare. När städade vi runt och sedan så kommer nog en av skölpaddorna där inne lägga ägg inom några dagar, matade pippifåglarna. paus. Kvällsrutiner, då gick jag in till lamorna, kaninerna och minigrisarna och utfodrade dom, jag vet på ett ungefär om vilka mått dom ska ha nu. En tripp till hagen igen för att hämta in grisarna som sprang runt lite fritt igen då och sen in i stallet där maten stog. Sopade golvet och gick in igen då vi fick sluta, tjugo i fyra. 
 
 (Fick låna en bild av Rickard på en av lamorna som finns på skolan)


27 maj

2013-05-27 @ 16:13:11 i Allmänt |

Första dagen i praktiken avklarad! Det var faktiskt skönt med sovmorgon första dagen, så jag och Maja (vi är på djurhuset) + Emelie (hon ska vara på hund) hann med att äta frukost. Så vi satt ett ganska så långt tag vid bordet innan vi tog oss promenaden till djurhuset. Där vi väntade på våran instruktör med Andreas då som också skulle vara med oss, där gick vi igenom allt ungefär som finns att göras, vad man ska vara uppmärksam på, vad dem förväntar sig av en mm. Innan lunch så fick vi ett arbete, städrutinerna i Lama&Kanin stallet + grisarna, det hann vi med på en timma, jag fixade kaninernas boxar inomhus och grisarnas, Andreas tog kaninerna utomhus, Maja tog Lamornas (Maja pussade på laman, mihih!!!), det tråkiga var att kaninerna var ivägen hela tiden, men söta, och dom bajsade precis när jag hade gjort klart allt. Då blev man lite less, det var bajs överallt kändes det som, får bort detm mer bajs. Dock så påminde en kanin mig om Ronja, en kanin som Hanna min kära kusin har haft, fast mycket större, en fransk vädur, bla. var det en Californian i den buren (tror det är Ida´s) så två stora kaniner i en box som gillar att bajsa. I andra boxen var det hemrelinkaniner, en svart och en brun, gillar också att bajsa. Men otroligt söta. Sen fanns det en massa mer kaniner som jag inte kommer ihåg vilken art och dom bajsade inte så mycket där inne.. Strax efter det väntade  lunchen vid tolv.
 
Efter lunch fick vi gå igenom matrutinerna med våran andra instruktör Mathilda, fint namn, stavningen också! Så det fixade vi lite skojjsigt och sedan in till smågnagarna och nattdjuren och ta hand om deras foderrutiner som det var en lite längre genomgång på men det funkade på, varför dem behövde just det fodret och hur mycket, vad man ska tänka på med matskålar, varför chinchillor behöver kraftfoder eller just den sortens pellets, russin och lite mer sånt var det nog, lite om varför råttor fick kattkullor (animalisk) eftersom att dem är allätare precis som hamstrar och möss. Lite sådant var det.
 
Och en chinchilla åt ur min hand, kändes lite som att den skulle bita mig men nehedå, urgullig. Vi glömde bort att ta rast, lite tragiskt nog, men vi sa att vi kunde göra det sista hos illrarna innan vi gick på rast och hem. Så vi slutade tidigare.
 
Gammal bild på mig och Sara som håller ett chinchilla par på skolan
(fluffiga pälsbollar)


26 maj

2013-05-26 @ 23:36:26 i |

Jag och Emelie åkte tåg tillbaka till Norrköping, jag höll på att kissa på mig där ett tag men jag hittade en toa längre bak och Marcus strand, pratade lite med honom men var tvungen att gå för att jag var super kissnödig. Gjorde det inte bättre av att det regnade eller att Johannes skrev om en rinnande Bäck eller att vi åkte förbi en stor sjö med vatten och självklart skulle ju Emelie prata om det..

Toan var det, sen pratade vi hela vägen hem. Tror nog att alla o vagnen satt och lyssnade på oss, vi pratade inte så högt men jävligt mycket. Två snubbar, eller män med kavaj kanske man säger började prata lite och le mot oss när vi förklarade en chinchilla. Ah typ och vilken skola vi gick på osvosv. Trevligt!

Äntligen i Norrköping, träffade Johannes och sen ställde vi oss och väntade på spårvagnen och gick en bit till elevhemmet där jag halvdog på sängen. Så nu har jag gosat, ätit, gosat, kanske kollar på en film snart eller sova.



26 maj

2013-05-26 @ 13:35:43 i Allmänt |

Igår kväll tänkte jag skriva om hur fint jag och min kära syster sjöng i bilen på vägen till örebro och hem. Himla vackert, höll alla toner! Lite småskojjigt, vi köpte även en morsdagpresent till mamma och det blev också en födelsedagspresent eftersom att hon fyller nästa vecka. Köpte allt själva och fixade iordning det, det var tänkt att vi skulle iväg på bowling med familjen Garman men så blev det inte, så jag fick hänga med min supercoola syster och hennes kompisar till bryggan där dom drack vin och jag cola. Men ja annars hittade jag lite kläder på gina, ska dock gå och byta en kjol, till en mindre stolek?! trodde jag inte efterso att jag har den storleken på alla andra kläder! Så såg det ut, körde även lite moped i stan till fam. Garman och hälsade på och sedan på till mormor och morfar, det var kallt som satan! Och mopeden kan gå upp i 50km/h, blev faktiskt chockad att jag kom upp i den hastigheten. Så fort får jag inte köra! 
 
Morsdagfrukost, innan det blev duschen och ut med morfar &bilen. Naajs, tycker om att köra med morfar för han är så lugn och så supersöt. Jag älskar morfar. Men det gick bra, körde runt i kanske 40 minuter där någonstans. Och nu har syster dragit ner till göteborg igen, resten av familjen och jag ska upp till mormor och morfar för att äta innan jag senare åker mot norrköping med Emelie. Good bye
 


25 maj

2013-05-25 @ 11:44:44 i |

Dagen igår var både grym och fett sorglig. Men vi kollade på stora odjur, en strutsfarm och ett vildsvinshägn. Det roliga var att dem lovade oss gör dem som ville att vi skulle köra på en bungjdkdjdjhs eftersom att det är en äventyrsklass osvosv. Malin fyllde åt och vi fick henne att äta ca 3-4 bullar utan att använda händerna eller slicka sig runt munnen. Hihi, störtshööön! Det tråkiga var att vi började böla på vägen hem, eftersom att detta var våran avslutning med klassen innan praktik o h sommarlov. Kommer ju inte träffa varandra på ca 3månader, vi försökte vara glada men aah det gick som det gick!

Igår kväll kom jag hem, mamma och pappa hade en överraskning. I sommar kommer vi ha en bubbelsak ute på gården, naajs! Så nu börjas det med att ta bort för att förbereda nytt! Me like!

Snart ska jag oh syster iväg till Örebro för lite tid tillsammans, hem för att titta på Hanna när hon ska spela match och sedan blir det bowling med Benny och Jeanette, sedan vet jag inte vad jag ska hitta på!



24 maj

2013-05-24 @ 09:49:41 i Allmänt |

Om ungefär 25 minuter sitter vi på en buss på väg någonstans för att ha en sista dag tllsammans klassen innan praktik och lov. Jag har absolut ingen aning om vad vi kommer göra för det har pratats om så himla mycket, bungyjump, kanot, bada oh allt sånt där man kan göra. Så i det fallet hoppas jag på bungy!! Fatta va kul, fast man skulle nog vara riktigt rädd.
 
Senare idag så kommer jag och Emelie åka hem med pappa som kommer för att hämta oss och en massa saker. Så det blir nog bra det. Men nu ska jag gå på toa innan vi drar, adjöö


23 maj

2013-05-23 @ 22:56:00 i Allmänt |

vi kämpade, vi köttade, vi skrek av glädje, vi skrek av smärta, vi spelade som ett lag, allting var perfekt idag på fotbollsturneringen. Även om vi kanske inte vann så var vi bättre än de lagen som spelade finalen. Det blev även lika mot rivalerna Vreta, men dem hade verkligen fotbollsspelare i sitt lag medans vi bara hade några få som gått i fotboll.. Men vi var ändå asgrymma + att vi hade den perfekta hejjaklacken, som sjöng ramsor, gjorde skyltar, peppade en ifrån sidan, riktigt taggade var dom! Så kul. Detta måste göras om nästa år också.
 
Men förövrigt idag så fick jag reda på mitt slutbetyg i matte, och vad jag fick på nationella. Så på nationella fick jag ett C och var inte långt ifrån ett B, slutbetyget blev jag riktigt nöjd med eftersom att jag trodde på ett sämre. Blev ett C där med. Och innan fotbollen blev det engelska nationella muntligt, fick bokstavligen springa ifrån klassrummet oh ända till planen, jobbigt värre. 
 
Det regnade himla mycket ett tag där så alla blev riktigt kalla och blöta till sista matchen fast då gjorde typ springövningar och allt möjligt. När man kom i på boendet kastade man av sig kläderna, alla ville ju duscha så det var bara att vänta, kröp ner under täcket. Efter ett tag kom Johannes in och väckte mig för att jag typ darrade när jag sov, ja jag somnade, urtrött, så han la över några filtar och bäddade om mig :) Sen gick jag till duschen, klädde på mig och kröp in under täcket igen, då jag somnade i Johannes armar. Så resten av dagen har jag vart lat och tittat på film med Emelie "An unfinished life", riktigt bra, älskar Morgan FreemAN så klart värt att titta på. Ätit popcorn och pizza oh gossssa med Johannes. 
 
Nejp nu är jag trött och ska sova, har sovmorgon imorgon. Så himla skönt!
GODNATT BABEs
 
 


Emelie

2013-05-22 @ 23:32:00 i Allmänt |

I år får jag chansen att åka med Emelie till finland igen. Vilket kommer bli riktigt kul, något annorlunda än om hur vi brukar fira midsommar och allt trevligt skoj. Där kommer det säkert att bjudas på fisk och återigen fisk, man kommer alldrig gå hungrig i alla fall, en sak som är säker.  
 
(Väldigt kortfattat)
 
Men chansen hade jag aldrig fått om inte jag och Emelie träffades i sjuan, men började småprata lite i början av åttan och tillslut i mitten av åttan bestämde jag mig för att fråga om vi kunde träffas någon dag eller sova över, tack vare hennes glada svar så sov jag för första gången hemma hos henne i Götlunda hos hennes pappa som jag aldrig träffat, han var då tillsammans med en tjej som hade en son som jag tyckte va läskig. Men i stortsett var vi ensamma hela kvällen, vi började med att sätta oss ner på en soffa och kolla igenom datorn lite (vilka nördar vi hade blivit, fick datorerna i början av åttan) men där satt vi, tog lite kort, bestämde oss för att göra en video. En galen video, jag visste inte riktigt i början om jag kunde vara mig själv men allt bara klickade, hon fick se vem jag var och jag fick se vem hon var. Lika galna som få, tyckte om samma saker, filmer, musiksmak, mat, humor och mycket mer.
Vi gjorde så himla mycket på bara en kväll, helt sjukt, vi gick ut med Madicken på en lagom runda i mörka och kalla götlunda, helt random bestämde vi oss för att gå ut och ta bilder, vi gick till macken och tog bilder med GB-glassgubben, snacka om rebeller där.. Haha, nej men allt var så grymt och sen när vi skulle sova kunde vi inte hålla tyst, vi började prata om något nytt varenda jävla sekund. 
 
 
Tänk att en enda kväll förde våra tomma huvuden tillsammans, bästa vänner. Det är helt sjukt vad fina minnen jag har fått av denna människa, hon har funnits precis vid min sida varenda sekund sen den kvällen. Vi har gjort så mycket galet tillsammans och massor av roligheter. Men jag kommer också ihåg våran början av vänskapen då jag vet att Malin och Lovisa inte var så specielt glada, men det gör inget, helt fantastiska människor det med! Också massor av roliga minnen. 
 
Att skriva vartenda fint minne jag haft med Emelie skulle kunna bli en hel bok på bara sån kort tid som vi har vart bästa vänner. Sedan vintern 2010-2011, galenskaper överallt, men det absoluta är nog när vi var i finland förra året, avkopplingen och allt vi gjorde. Amazing, det är ju inte allt vi har gjort, vi har ju gått stupfulla hem ifrån paarteys, ramlat omkull, hoppat på varandra, gå långa rundor och bara prata, vindsurfa, fiskat, shoppat, dragit iväg och mycket mera som att supa ytterliggare många gånger mer, lära varandra nya saker. Men även det att vi kan garva i nonstop utan att veta vad vi ens garvar åt. det är helt sjukt men vi kan bara inte hålla käften, så fort man försöker så brister den andra i skratt och det bara fortsätter i minut efter minut. (Både Malin & Sara Y, stannade förbi köket och stirrade på oss när det hände en gång, och vi kunde inte ens förklara varför vi skrattade för vi hade absolut ingen aning..) Dom måste dock ha trott att vi är idioter, i alla fall i den där stunden, men sådana stunder kommer ofta. Men vi har också dem stunder då vi gör varandra glada om man är depp, det är nog dom stunderna jag älskar som mest för man blir obeskrivligt glad över att man har en sån vän som tar på sig allt, gör sig total konstig, kittlar en, får en att tänka på något glatt, brottas och sedan "tävla" om att vinna oh allt bara är så underbart roligt. Grejen är den att här på boendet märker vi inte när det kommer in någon så det kan ju stå en i bland som kanske ha tittat på oss i 5 minuter när vi har fånat runt som två små tussiga knasbollar. Speciella minnen! 
 
Men det som jag vill komma till är att vi valde ett gymnasium tillsammans för att slippa att komma ifrån varandra, fortsätta vara vi, lika galna och osmarta tjejer som bara har allmänt trevligt på ett annorlunda och konstigt sätt. När vi båda satt där och fick reda på att vi kom in, det firades, jävligt mycket under sommar lovet som kan ha vart mitt mest galnaste sommarlov, vi var så himla glada, oss, det var vi, men det kommer nya vänner som vi inte visste om hur dem skulle vara och att dom skulle se oss som freaks, två idioter ungefär. Så himla nervösa, satt vi båda i bilen påväg mot norrköping, flytta in på ett boende fullt av människor i en annan stad, börja på en skola dagen efter där vi inte kände någon. Men det roligaste var nog att alla, precis alla blandade ihop oss i början, vilket jag tror att det gör oss till två speciella människor som hör ihop. Och det är jag glad över. 
Emelie är min första bästa vän och även min äkta första vän som jag inte vill förlora till någon annan.
 
några ytterst få bilder,  
 


22 maj

2013-05-22 @ 15:33:00 i Allmänt |

Dem senaste dagarna har jag haft redovisningar, två prov och tre nationella matte delar. Imorgon är det den sista dagen kvar i skolan, då det blir engelska nationella och fotbollsturnering och samt en inlämningsuppgift. Dem goda nyheterna är att jag känner att jag gjort bra ifrån mig och att jag klarade traktor provet. + att vi fick fika idag på våran sista lektion och att vi kommer få det imorgon på mattelektionen som blir den sista på ett tag eftersom att jag ej valde det till nästa läsår, så det firas med kakor! 
 
Så idag blir det ett sista tappert plugg och städning, ska börja röja allt eftersom att det är tre veckor kvar tills vi måste flytta ut. Och pappa kommer oh hämtar mig på fredag och en massa packning. Helgen efter det eller nästnästa helgdet kan möjligtvis mormor och morfar komma ner och hämta mig på fredagen + en massa packning och förhoppningsvis Johannes också, beroende för om hur det ser ut för honom. Men vi får se. 
 


2012

2013-05-21 @ 17:54:00 i Allmänt |

Tvåtusentolv, några få bilder.
 


20 maj

2013-05-20 @ 13:19:21 i Allmänt |

Redovisning med Maja L på morgonen, det gick nog ganska så bra! Tror jag.. Nu sitter jag på sällskapsdjurlektionen, taggar lite smått lite inför prov typ runt fyra där. najs. nu ska jag dö, hejdå


19 maj

2013-05-19 @ 23:19:22 i Allmänt |

Sverige vann VM-GULD! 5-1, grymt. 
Förövrigt så ska nog Johannes följa med mig hem i helgen och pappa eller mormor&morfar ska komma och hämta oss på fredag. Kommer bli asnajs och då kommer dem med flyttlådor också som jag ska packa i lite saker i nu eftersom att vi måste vara ute den 14 juni, dagen då vi slutar! Streeess,
 
Isånt fall kommer helgen se rätt så chill ut, på fredagen blir det nog mys och sånt. PÅ lördag kanske vi drar och äter någonstans innan vi drar på Hannas match och sedan blir det bowling med familj garman på kvällen där, kanske filmmys efter det eller sova. På söndag har jag planerat in en promenad innan det blir dag att åka hem lite senare på kvällen!


Om 17 maj

2013-05-19 @ 23:12:00 i Allmänt |

 
17 maj

Svenska novellanalys på morgonen, riktigt chill för efter det slutade man. Drog ut och solade, sedan iväg oh ta reda på betyg. Som ni vet så blev det ju bra! Skateparken med en massa cooolingar,
 
Solade ytterliggare ett tag och sedan blev det vattenkrig med brudarna, jag var dock inte med men dem öste vatten i ca 1,5 timma på varandra till och med när dem skulle ha slutat osv. Sedan drog alla iväg (Lisa, Sara, Malin, Maja, Milla, Carolina, Emelie, Martin) oh handla inför grillning lite senare på kvällen. Vi grillade, freesbe??, fotboll, kubb och sedan satt vi och pratade en massa på "terrassen" och åt samtidigt, massa skojsigt. Senare på kvällen kanske runt tio-elva drog jag och Johannes ut på en promenad, pratade en massa om allt,typ ja. Urmysigt. Kom tillbaka mot skateparken där alla andra satt lite och skatea. Alltså det gick bra hur länge som helst och sen typ bara poff och liksom hela benet vred sig i kastet och sen bara baam, rullade runt och sen smäärta!!! Öh ja typ så gick det till, sedan gick jag hem med Johannes och sov efter två alvedoner. Ungefär så var den 17maj väldigt kortfattat!
 


19 maj

2013-05-19 @ 13:47:31 i Allmänt |

Ojsan här blev edt inget inlägg igår om i förrgår. Men det kommer skrivas kanske ikväll om jag hinner, kommer lägga ut bilder iaf. Men jag kan berätta att jag fortfarande har ont i mitt ben, jävla skateboard. Men nu ska jag spela en omgång lol med Emelie, inomhuspicknik med johannes, sist blir det en massa plugg, jag har hört att kräldjurprovet inte ska vara så svårt men ska ända lägga ner en del tid på det, sedan öva lite på redovisningen och börja med traktor provet som vi har på torsdag.  Måste även skriva klart inlämningsuppgiften som ska vara inne på tisdag. Plugga matte för nationella på tisdag, göra färdigt ytterliggare en redovisning som är tills på torsdag och sedan ska jag klämma in en engelska muntliga nationella där någonstans. Härliga vecka! 
 
Bilder kommer ikväll, promise! 
 


18 maj

2013-05-18 @ 14:53:45 i Allmänt |

Tjena, skrev inget om igår eftersom att vi var typ lediga hela dagen och jag ville inte sitta vid datorn och nörda en massa grejjor utan njöt utav vädret. Grillade, promenad, fotboll, skateboard och en massa annat. Kommer skriva med om det ikväll. Och lägga upp lite bilder.
 
Ja idag så vaknade jag för kanske två timmar sen, har sovit sjukt dåligt inatt, ont i benet från skateboarden, kändes som att lårbenet skulle knäckas av mitt i liksom. Härligt. Mer om det sen. Nu har jag ätit frukost, och börjat med mitt långa pluggande för idag men jag kommer snart att ta mig en rast eftersom att det är hockey på tv och jag&sara ska titta. Det är även tråkgt väder så varför inte plugga, massor till nästa vecka eftersom att jag missade två urviktiga saker förra veckan så det har jag denna vecka också, sweet. Nja inte direkt men det måste göras. Men jag är väldigt sugen på att dra ut på en picnik, kanske imorgon om det är finare väder. Så blir det nog! 
 
Men nu måste jag dra, hockeyn börjar snart!
 
Som bilden säger det, säger jag det till alla andra som säger att dem har mycket i skolan. 


Pippifågel

2013-05-16 @ 20:09:16 i Allmänt |

Nu ska jag och Emelie snart sätta och plugga med vårat hägn senare blir det nog att ta sig an den där domesticerings uppgiften. Och medans vi gör detta har jag köpt jordgubbsglass, så himla gott och efterlängtat! jag vet dock inte vad jag ska skriva mer men kanske att jag vill ha sommar och bli brun, jag vill också ha en longboard som jag kan åka runt med. fett kul. 


16 maj

2013-05-16 @ 15:59:00 i Allmänt |

Härliga torsdag, upp för matte nationella muntligt och sluta vid tio. Eftersom att jag Lisa och Carro inte skulle ha vårat nationella munt. i engelska idag^^ Och vädret, helt jävla otroligt fint har det vart i två dagar nu + att jag är på bättrningsvägen, bara lite ont i halsen när jag hostar men det är bra annars! Jag hade även betygprat med håkish, i DjurensBiologi hade jag A och i Biologi B, både nöjd och glad, nu ska jag bara få till inlämmningsuppgiften bra så! Annars har jag legat och grillat i solen resten av dagen, och fått mig en liten rand på ryggen dock inte så mycket men det är något iaf. PÅ grund av betygen kan inte dagen bli bättre, eller jo jag ska och handla jordgubbsglass, så himla gott. Senare ikväll blir det pluggtimma!
 
 


12-13-14 maj

2013-05-14 @ 12:39:53 i Allmänt |

12 maj
Vaknade upp ganska så tidigt, åt frukost. Ett tag efter det kom Emelie hem till mig, vi gick typ ner till mitt rum och pluggade lite inför provet som var igår.. Fick mat innan vi drog upp till tåget mot Norrköping, då vi hann köpa dricka och alvedon innan vi drog iväg. Väntade på att det skulle åka iväg, byta tåg i eskilstuna, kort jävla tåg som vanligt och hundra pers på perongen, greeat. Men vi fick oss två sittplatser på tåget och där satt vi och pluggade hela vägen fram till Norrköping. Där vi tog spårvagnen och sedan böt till bussen, kissnödiga och ville få av oss all packning så möts vi av Maja i dörröppningen. Springa på toa, gå ut och ge na en riktig kram, packa upp allt och gå oh handla. Lite mer pluggtime, runt halv åtta gick jag över till Maja L då vi skulle göra klart arbetet. Hem, gick ut för att plugga med dem andra, gick upp oh hämtade vindruvor, Lisa ringde mig och jag jag sprang ner till dörröppningen till Johannes. Vi gosadeligosa jääätte länge. Sen somnade vi allihopa på hela boendet!
 
13 maj
5 månader tillsammans
Vaknade upp med hosta och svårt att andas + feber. MMhhm härliga dag, så jag försökte prata men det gjorde verkligen asont. Så det blev hemma ifrån skolan. Men som tur va så var Johannes också hemma, så vi var sociala och tittade på film, han ville äta frukost och jag drog en kopp te. Somnade lite halvt, jaa typ så. Han drog oh handla, jag slog på en film som jag somnade till. Vaknade när han kom tillbaka, pratade osvosv.. åt två kiwisar. Och jag fick choklad :3 :3 Han drog på träning, Emelie drog också på "träning", alla försvann, poof. Jag somnade igen, sov tills Emelie kom tillbaka. Jag målade en ponny till henne, halvsomna igen, åt kiwi igen, kiwi igen och igen. Sen kom johannes in en sväng, gosa. Sen så kom Emelie in och vi pratade om typ allt, vi målade även nya timon och pumba. Ahh det gjorde vi. Tog mig en skål med flingor innan det blev sängen igen. 
 
14 maj
Japp det är idag, och jag vaknade för ca 1 timma sen. Sjuk idag igen men lite bättre än igår, har dock typ slemhosta så det gör asont. Men idag så ska jag försöka plugga med något skojjsigt. Och jag måste göra terrarieprovet nästa vecka, så det betyder att jag måste fortsätta plugga på det om jag ska komma ihåg något. YEY. Och redovisningen ska jag göra nästa vecka också +traktor prov på tisdagen, en inlämmning och sedan en till redovisning. Härliga vecka det med då. 


11 maj

2013-05-11 @ 20:50:46 i Allmänt |

Imorse åkte vi iväg till V-ås och kom hem med en moped. ooyeah, så nu måste jag klara utav provet som är nästnästa vecka och jag lovar det ska jag göra också! När vi kom hem lagade jag mat, åkte en snabbis till affären och handla sedan har det vart pluggpluggplugg. Fram till sju då jag och morfar åkte ut med bilen, övat på att parkera, hehe, jo men det gick nog sådär bra, åkte ut mot götlunda och sedan crossbanan och mot racksäter, ut på vägen och tillbaka till Arboga. Så det gick brabra, nu har jag suttit hemma ett tag, ska plugga så mycket nu, kommer typ att sprängas! Nej man jag ska läsa igenom allt och stryka under det viktigaste och sedan läsa om det igen, igen, igen och igen. Och imorgon drar jag iväg mot norrköping igen i Emelies sällskap, då vi ska plugga när vi kommer fram. Senare på kvällen ska jag över till maja så ska vi fixa färdigt powerpointen och allt sånt där. 
 


10 maj

2013-05-10 @ 23:03:26 i Allmänt |

Tjatja, promenad med hundarna på morgonen innan det blev brunch med pappa som kom hem under tiden då jag var ute och gick. Det var tänkt att vi skulle dra ut till golfbanan men tyvärr så hade jag väldigt ont i magen och börjar känna mig lite förskyld otruligt nog. Jag satte mig på golvet i mitt rum med musik och pluggade på kräldjur som vi ska ha prov på snart om 3 dagar. TAGGA! Och då ska vi ha redovisning också. 
 
Annars idag så har jag vart upp till mormor och morfar och bakat snickerskaka och jordnötskakor, satte oss ner en sväng, hade med mig plugget så satt med det innan det blev mat. Sen blev det köra bil med morfar och innan det så träffade jag på Mariam och Sofia, saknade sötnosar. Det gick bra att köra bil, jag åkte snabbare än 65km/h och överlevde idag med. Jag mötte en traktor med dubbeldäck på en smal jävla väg och inte tänkte han ta det lugnt inte men så skillad som jag är klarade jag mig bra. Jag åkte också om en lastbil idag på motorvägen, gick också bra. Snyggt! Bara glida förbi. Åkte tillbaka hemåt igen, fika, letsdance/hockey finland vann mot ruuussland, hem hem, tänkt att jag ska plugga nu med men är förjävla trött så det blir sängen efter detta inlägg. 
 
GODNATT
 


9 maj

2013-05-09 @ 22:56:29 i |

Morgonen började långsamt, började göra mig iordning innan det blev ut mot golfbanan för att slå lite på ranchen, det kändes riktigt skönt för att vara första gången där ute i år! Fick in några bra träffar men det tog ett litet tag tills det satt, och efter det var det hemåt igen för att fixa iordning sig och dra mot kusinen som skulle firas, där fick vi fika och trevligt umgänge, mys! Lite mot slutet bestämde jag och morfar oss för att åka lite bil, gick faktiskt bra, överlevde igen, var bara påväg över när jag växlade där en gång i en jävla uppförsbacke då jag inte fick i växeljäveln. Sen så åkte vi mot kanalen över bron där och iväg längs kanalen, vände och åkte tillbaka samma väg över flyget och ända hem. Grymt!

Pizza innan jag åkte till min efterlängtade vän, Martina. Har verkligen saknat henne trots att vi blev osams där ett tag men det kändes bra oh träffas, lyssnade på musik och pratade, började regna så då hoppade vi i poolen två gånger, KALLT! Efter ett tag så hämtade mamsen upp mig, åkte hem och sen nu har jag pratat lite med Johannes, kollat färdigt på hockeyn och just nu myser jag med malva i sängen!



8 maj

2013-05-08 @ 22:24:59 i |

Har vart iväg med mamma till Örebro hela dagen och shoppat, massor! Vi åt god mat och shoppade igen innan vi tog oss en glass på donken och fortsatte igen. När vi åkte hem så stannade vi förbi på citygross och hos farmor och farfar där vi fick fika och mys. Härligt, så vi satt och pratade en massa skojjigt. Åkte hem och lite senare slog pappa igång grillen för lite grillad kyckling, kryddig, men bra!

Köra bilbilbil, körde runt rätt så mycket, var nära kanten någon gång när vi åkte ut till flygfältet och sen fick jag möte, jag trodde jag skulle dö och jag åkte bara i 65km/h!! Jag kommer dö sen,,

Just nu sitter jag med färg i håret och ska plugga lite framför hockeyn. Och imorgon bär det kanske av mot Västerås, köpa moped. Hell yeah! Sen blir det att fira Simon innan jag ska träffa en efterlängtad vän som det har vart ett stort missförstånd med under den senaste tiden, mitt fel kan man nog säga.



May. 07, 2013

2013-05-07 @ 19:33:17 i |

Jag vill träffa min farmor och farfar också! Hur ska jag hinna med allt? Aah jag är ju superwoman!



Snart hem hemma

2013-05-07 @ 19:31:57 i |

Sitter på sista tåget hem nu, va sköönt! Mest för att jag får komma hem till mina föräldrar och hundar, jag kommer dra ut till golfbanan med pappa, shoppa med mamma, fira min kära simonkusin, förhoppningsvis baka kaka, ut och springa i skogen, kanske träffa någon underbar vän, och ett ton plugg på det, hääärligt!

På söndag åker jag hem igen eller man kanske ska säga tillbaka men för mig är det mitt andra hem, så himla underbara där borta!

Ååh jag vill baka med mormor! Det ska jag göra, PUNKT!



7 maj

2013-05-07 @ 10:22:00 i Allmänt |

Jag va så lat igår, men jag pluggade lite smått. Dippade morötter, gosade in mig i täcket, myysigt! Sen gosa jag med Johannes, japp mys. Lite traktorprovplugg, MEEEn det gick åt helvete. Arg kvinna, nejdå jag är glad. Jag ska nu snart ha matte, sen ska jag gå och äta frukost, sen har jag idrott, sist svenska! JAG ÅKER HEM IDAG!!! Adjö och min kusin fyller år! BYEBYE


Helgen

2013-05-06 @ 13:41:03 i |

När jag anlände till stationen blev jag upphämtat av käraste syster, när vi kom hem så fick vi tacos. Vi tittade på tv och efter typ hundar år så somnade vi, vaknade upp i lagom tid, gick och handlade tandborste eftersom att min inte var nerpackad då. Men vi bestämde oss till att dra iväg in mot Göteborg till en park med djur då vi även tog oss upp för sjukt många trappor och även in i naturhistoriska, riktigt kul faktiskt dock en jävla massa trappor och backar överallt. Tog oss lite mat innan vi åkte hem, där vi slog på några filmer och tog det lugnt.. Framför bridgetjones åt vi pommes och kött, asgott! Tittade färdigt innan det blev kväller och då pratade jag lite med Johannes min Bebi!! Somnade, frukost, fika på balkongen in mot stationen där jag köpte mig en subway och satte mig på bussen till Norrköping! Bussresan var riktigt tråkigt men jag fick prata lite i my telebaba!

När jag kom fram så väntade Johannes där på mig, megakram, sen gick vi upp till Södertull eftersom att han inte ville vänta på spårvagnen, handlade lite och han med spårvagnen där istället.

https://cdn2.cdnme.se/4032018/6-3/pic_5187966ce087c307f36674dd.jpg" class="image">



Bussen

2013-05-03 @ 18:17:23 i Allmänt |

Sitter på bussen påväg mot min älska de syster. Jag fick sällskap med Johannes upp till station, för han skulle också åka hem fast lite senare. MYSIGT, nu har jag åkt buss i ca en timma, ska snart dra igång en film, vet dock inte vilken. Annars idag har vi gjort engelska nationella, gick inte så jätte bra eftersom att har vart helt kaos hela dagen, men det fixar sig nog. 
 
Jag har tagit med mig min traktor bok, så förhoppningvis så kommer jag att plugga lite när jag ändå är på besök. För att senare klara av provet så att jag får ett körtkort för just det då, och om jag klarar det så kommer jag nog få en moped. Dels för att jag ska kunna ta mig ut till mitt sommarjubb osåå. Adjä
 


3 maj

2013-05-03 @ 08:55:12 i Allmänt |

Jag gick faktiskt upp tidigt idag!! Med Johannes och åt frukost, helt otroligt, men jag gjordet det. Så nu sitter jag och väntar på att svenskan ska börja. Redovisning, yeeey. Kommer nog gå bra det. Sen vet jag inte riktigt vad vi har men jag vet att jag måste sluta tidigare idag eftersom att jag MÅSTE hinna med spårvagnen till resecentrum för att hinna med min buss som går ner till Jennie! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra när jag är där men jag vill dit och hälsa på. 
 


2013-05-02 @ 18:23:33 i Allmänt |

Vi hade biologi efter engelskan, men det var en chill lektion eftersom att vi delade in oss i gruppen och gjorde en sak om en film som vi såg igår om miljön och globaluppvärmning. Japp så vi jobbade över rasten och fick sluta tidigare, vilket var riktigt jävla skönt. Så nu har jag hunnit skrivit färdigt flugornar herre, alltså ett papper vi fick med frågor jag svarade på ALLT med typ mitt minne ifrån när vi såg filmen men jag har också läst, dem 25 första sidorna och dem 30 sista sidorna. Så språket var ju inte jätte svårt att lista ut efter ett tag. 50-talsaktigt kan man nog säga.
 
Nu är det klart om min lilla bebis här bredvid mig somnade med boken i handen, stackars liten. Så nu ska jag låta henne sova och jag ska börja på med min och majas uppgift och kolla igenom lite och skriva mera. Sen när hon här har vaknat till ska vi fixa med våran uppgift, det kommer blir så bra så!
 
 


2 maj

2013-05-02 @ 10:54:24 i |

Hade matteprov idag, helt hjärndöd! Greeat.

Nu har jag engelska, fortfarande hjärndöd som tur är nationella imorgon. Så jag kanske klarar mig, snart är det lunch och sen engelska igen, sen kommer jag inte ihåg om vad som kommer att hända.



1 maj

2013-05-01 @ 14:48:13 i Allmänt |

Igår var det valborg,  det firade jag med en sväng plugg, magnifiiiicuu middag och sedan filmmys med den bästa pojken. Så såg min kväll ut på ett ungefär men den var underbar!!. Jag tror nog att alla andra's var som "tjaaaa" - jag super mig full ikväll bara för att. Träffa random människor är mitt mål?! Ungefär så kanske.
 
Sov till kanske halv tolv idag, sjukt skönt. Tittade lite på datorn, ätit frukost, fixat lite. Har precis kommit ur duschen och ska börja plugga lite smått. Adjö