_________________________________________________________



Mathilda Wilhelmina Norling



I AM A UNICORN



_________________________________________________________



30 mars

2013-03-30 @ 19:00:47 i |

Idag har vi gått ut på isen och pimplat i någon timma innan vi drog in och åt lite precis innan vi drog upp mot backen för att se freestyle finalen eller något i den stilen. Dock var det för mycket bilar så vi fick gå ifrån byn upp till backen, typ 2-3 km!! Men när vi va påväg hem frågade pappa en person som sa att Sean banan var på tomteland, som ligger upp mot backen. Förklara ju saken!

Nu ska vi snart ha lite påskmys, ska äta lyx! Och jag är inte alls avundsjuk på Johannes som är i Italien, själv klart så ska han ju skicka bild därifrån ja!! Tack för den!



Sova

2013-03-29 @ 23:51:45 i |

Nu ska jag sova efter att ha myst med familjen framför let's dance och veckans svensk tror jag det va.. Jag är nästan klar med mitt svenska tal, göra lite ändringar och en powerpoint till det, sen blir det att öva. Jag har också kommit fram till att jag har tre stora saker vecka 16, svenska nationella, art redovisning och traktorkörkort. Jag kommer avlida av plugg!!

Godnatt



29 mars

2013-03-29 @ 19:29:22 i |

Igår kom vi upp till Gesunda! Då gjorde vi iordning lite sedan gick vi en promenad på isen med hundarna. Riktigt mysigt, kollade lite på tv innan vi gick och la sig!

Och imorse drog vi iväg till skidbacken så där har vi vart i stortsett hela dagen. Det var en dj i backen så musik hördes enda upp till toppen! Och imorgon kommer det vara tävling, så vi kommer nog åka upp oh titta en sväng!



27 mars

2013-03-27 @ 11:41:27 i Allmänt |

IDAG ÅKER JAG HEM! OCH JAG ÄR ASGLAD FÖR ATT JAG SKA FÅ TRÄFFA MIN SYSTER OCH MINA HUNDAR OCH MINA PÄRON! OCH UNDER VECKAN SÅ SKA JAG TRÄFFA DENNIS OCH SEN LITE ANNAT FOLK NÄSTA FREDAG! ASGRYMT!
 
 
Nu har jag packat allt jag behöver, tror jag! Så några väskor blir det med hem i alla fall, tåget går runt halv sex och vi drar direkt efter skolan till stan, jag ska nämligen köpa p-piller som håller på och ta slut och sedan kanske köpa något smått inför hemfärden. Mitt sällskap hem blir Emelie och Lisa, snacka om hur mycket dem kommer prata, helt sjukt!
 
Nu ska jag diska och fixa iordning lite så att det är fint när jag kommer tillbaka om en vecka!


26 mars

2013-03-26 @ 16:54:56 i Allmänt |

Har inte hänt så mycket, jag försöker komma på ett svenska tal fortfarande. Tror det kommer bli om djurmisshandel och hur det kan/kommer att se ut iframtiden och vad skulle vi göra då? Nja jag vet inte så mycket än men jag kanske väljer sociala medier om hur mycket det påverkar oss och om hur mediernas utveckling kommer göra ett större behov att apparater som mobilen, alltid ha de nyaste. Kanske min egna framtid om hu jag vill ha det. Eller om min nuvarande pojkvän om hur jag skulle vilja att det ser ut lite längre fram.  Kanske om hur jag ser fram emot att få krama en panda eller APU i afrika??!
 
Ingen aning, idéer flödar men vet inte vad jag ska välja alls? Men annars så har jag packat färdigt inför imorgon, allting är proppat, har redan kollat ut bussar och spårvagnar till centrum, sen är det bara hemfärd som väntar!


APL

2013-03-25 @ 21:54:56 i Allmänt |

Idag började APL-veckan, alltså att vi får reda på olika praktik platser, vad som gäller, regler och sen har vi lyssnat på några treor som har berättat. Vi lyssnade även på två tjejor i djurparkstvåan som vart iväg till UGANDA! Fatta grymt, har alltid velat åka till Afrika, och liksom höra deras upplevelse var helt amazing, vilken glädje! Jag har redan börjat kämpa för att få chansen att åka iväg och nu har jag ännu fått en till motivation om varför jag vill det! Men eftersom att nästan alla i klassen vill åka så kommer det nog tyvärr bli lottning, hoppas! Annars så håller jag redan på oh sparar som reserv plan, så att jag kan åka efter studenten.Det är verkligen något jag vill göra!!
 
Imorgon kommer vi få lyssna ytterliggare på vad dem har och säga om det, och på onsdag med. På onsdag åker jag och Emelie hem till lilla Arboga igen, när jag kommer hem så får jag träffa min syster som kommer hem ifrån göteborg för att resa med familjen till Gesunda. Där vi båda har tävlat lilla världscupen så det kommer bli bra det, åka lite skidor och sådant!


25 mars

2013-03-25 @ 00:23:54 i Allmänt |

Imorse drog mamsen hem, annars har jag latat mig hela dagen. Gjort absolut ingenting, har kollat på två-tre filmer idag. En med Johannes - röjarralph? och sen har jag tittat på trassel och alvinochgänget3 med Emelie. Värd dag, NEJ. Men jag har också börja funderat på om vad jag ska säga i mitt svenska tal, har dock inte kommit fram till något vettigt så nu ska jag gå och lägga mig. GODNATT


Basket

2013-03-23 @ 15:55:23 i |

För ett tag sen kom mamma, vi drog med oss Emelie upp på stan och tog en fika innan vi handlade lite och gick till stadium! Efter matchen ska vi oh äta pizza och senare ikväll så vi ha mys och titta på film.



23 mars

2013-03-23 @ 11:31:58 i Allmänt |

Nu är det städat och fint på rummet, tycker jag och Emelie i alla fall. Igår tittade vi på gladiatorerna, fatta oh vinna alla pengar..!! Slog över till femman, 0-0 Sverige Irland, kan ju ta sig! Nästan direkt efter det somnade jag, och det gjorde Emelie också. Men vi vaknade för ca 2 timmar sen, härligt. Nu har vi hunnit äta frukost och snart ska vi spela lol en sväng innan mamma ringer!
 


18.12

2013-03-22 @ 18:12:00 i Allmänt |

Vad kan man säga om dagen? Inte så mycket, men mer plugg har vi fått. Precis när det har tagit slut så kommer ju nytt dagen efter, heaven?! Nja inte precis, ibland så tycker jag inte om skolan för allt plugg men annars är det asgrymt. Nej nu ska jag städa lite tills mamsen kommer imorgon!


-

2013-03-22 @ 12:31:00 i Allmänt |

 


22 mars

2013-03-22 @ 10:12:27 i |

Nu ska vi lyssna på redovisningar, själv så ska man göra sin efter lovet!!

Jag ska också ha anmält mig till att åka iväg och skjuta lerduvor, någon gång! Wiiho!



Missade det roligaste

2013-03-21 @ 17:54:06 i Allmänt |

Jag missade utflykten till kolmården, av att i ren panik efter engelskan tvungen att gå hem. Jag tänker då inte berätta varför men jag drog mig en sväng tillbaka till vårdcentralen, de visade inte så mycket då heller men jag skulle komma tillbaka efter fem och hämta antibiotika om dem inte ringde. Så jag har nu lyckats tagit mig en sväng dit igen med Emelie. Jag och vårdcentralen här i norrköping kommer bli bästisar känns det som.!!
 
Jag är fett avundsjuk på Emelie som idag fick hålla i ett tigerskeletthuvud, jag vill också. Haha hon berättade om hur stora jävlarna är och hur en tiger skulle kunna typ bara ta tag i huvudet på na eller nåt, sen poff död. Japp så berättade hon det, men jag hade inte missat så mycket eftersom att vi redan har haft det dem pratade om.
 
Men jag taggar inför nästa vecka, att få åka hem och träffa mina hundar, syster och föräldrar och sedan dra iväg på en liten skidresa till GESUNDA! Längtan!!
 


21 mars

2013-03-21 @ 11:24:58 i Allmänt |

Om ca en timma sitter vi på skolbussen påväg mot kolmården, inte för jag vet vad vi ska göra där men vi ska dit. Jag tror men bara tror att vi skulle oh lyssna på ett föredrag eller något i den stilen, så det är min sista lektion idag. Undrar om vi kommer ha tid och gå runt lite där, jag hoppas det.
 
Igår så gjorde jag klart uppgiften som skulle in, skickade in den. Hoppas den blev okej! Men idag ska jag försöka göra klart så mycket som möjligt på artfördjupningen, jag ska skriva ut mina manus kort och sen ska jag göra stora ändringar eftersom att numrerna på dem är huxflux. Det kommer jag att göra idag, ställa mig och laga mat och imorgon blir det städning innan mamma kommer på lördag!
 


-

2013-03-21 @ 05:17:00 i Allmänt |



kaoz

2013-03-20 @ 23:23:07 i Allmänt |

Har precis skickat in min zoonos uppgift, den blev på ungefär fem sidor, önskar jag hade kunnat korta ner lite men ville få med allt så vad ska man göra? Nu är jag glad för nu har jag inget plugg alls. Antagligen nu i veckan eller nästa vecka kommer vi få reda på vilket ämne det ska handla om på svenska nationella muntliga, så då kan jag börja jobba med det då, trotts att man inte har så mycket just nu så kommer jag fortsätta på min artfördjupning som jag har hållt på med i kanske 1-2-2 månader?? Katastrof att jag inte är klar!
 
Men nu ska jag gå och lägga mig, försöka få mig någon sömn i natt, men imorgon tar jag sovmorgon ifrån matten, lätt kapitel så jag har redan gjort det, japp. Så då börjar jag vid tio tiden med engelska, då vi troligen kommer göra övningar inför egnelska nationella,


20 mars

2013-03-20 @ 18:09:41 i Allmänt |

Jag har svabbat en grekisk landsköldpadda idag, fem stycken. Och det har Emelie också gjort!! På den pratiska delen idag var våran grupp på fågel avdelningen, fört var det genomgång om vad som skulle göras. Idag var det att städa burarna, jag var inne hos två duvor, fett läskiga, dom stirrade på mig. Fast som tur va så fick jag inget fågelbajs på mig, det fick ju dock dem andra, haha. Men där inne gjorde jag rent, det var nio voljärer, så när jag och Emelie var klara med våra så gick vi in till sköldpaddorna och typ tjugotusen små fåglar, ett under att vi inte fick bajs på oss.. Sköldpaddorna förflyttade sig väldigt mycket, även om man flytta undan dem så kom dom tillbaka efter 10-16 sekunder eller nåt, nyfikna.
 
Snart ska jag ställa mig och göra iordning mat det blir kyckling, curry och ris. Så det blir nog mega bra, och vet ni en annan bra sak, jag har inge plugg alls kvar denna vecka eller nästa!! GRYYYMT
 
Grekisk landsköldpadda


Godnatt

2013-03-20 @ 00:01:05 i |

Jag är dö trött!! Men jag ska pallra mig till skolan imorgon, så ställer klockan på halv åtta. Imorgon är det trafikregler och skyltar som gäller på morgonen och på eftermiddagen ska vi höra något praktiskt i djurhuset då vi ska följa rutiner och hygienen i det.. Tror jag det var!



19 mars

2013-03-19 @ 13:44:15 i |

Japp inatt somnade jag vid ett men vaknade ca en timma efter det och kunde inte somna om förrän klockan var halv fem, vaknade tjugominuter vid sju sen har jag nästan lyckats sova till elva. Så ja jag är hemma idag ifrån skolan!! Ska snart bege mig mot vårdcentralen i den fin fina snöstormen!!

Nu sitter jag och äter en pirog, och håller på att göra mig klar. Annars ikväll eller ja mer mitt på dagen ska jag nog plugga och kolla med dem andra om vad jag har missat för något och ta ikapp det! Yeey,



Anusdag

2013-03-19 @ 00:26:31 i |

Dagen började bra, sen drog den bara utför. Ont i halsen och i huvudet, bra där. Så jag gick hem innan sista dubbel lektionen vilket var nog bra eftersom att jag höll på att somna. Öhm jadu, annars har jag tittat på Atlantis, ice age 4 och så har jag pluggat eller ja gjort zoonos uppgiften. Så får se om hur det blir imorgon, ska lägga till lite saker och fortsätta på artfördjupningen!! Yey

Godnatt



18 mars

2013-03-18 @ 09:05:00 i Allmänt |

Sovmorgon! Kan nog vara det bäästa som finns, just nu håller vi på att göra oss iordning och kanske hinner med en frukost men det blir ju lunch rätt så tidigt så det funkar nog bra! Idag så vet jag faktiskt inte helt ärligt om vad vi kommer att göra, så jag gissar på att det kommer bli en lång dag. Om vi inte gör något kul! Jag hoppas även på att få tillbaka akvarieprovet, trots att jag kan mycket möjligt ha faaailat på det, alla har sagt att det var grymt svårt men inte riktigt det kan nog vara hans bedömmning, om man missar något eller nåt i den stilen !
 


17 mars

2013-03-17 @ 22:00:00 i |

Imorse vaknade man runt tio och satte igång två filmer, precis lagom tills Johannes kom hit! Så idag har jag bara hoppat på honom, kramat honom och pussat honom och jag har även försökt att brotta ner honom men det gick inte så jävla bra..

Och min andra tönt har också kommit idag, Emelie !!



bajsdag

2013-03-16 @ 23:40:27 i Allmänt |

Dagen har fungerat, har inte gjort så mycket... Men jag har lagat mat med Maja med grymt hög volle på låtarna, så vi har ätit och sjungit för ungefär hela boendet för vi gick och kollade om hur långt man hörde ifrån varan musik. UUm Ah, annars har vi gjort lite kullebyttor i korridorerna igen. Vi har pratat lite men för ett tag sen drog Maja iväg mot fieezta eftersom att hon ville kolla till Carolina som tydligen urgulligt nog stog oh hånglade när vi pratade med Klara telebaabba, så hon skulle dit och titta och sen för att hjälpa dem hem inatt om hon själv inte dricker.. Japp
 
Juste jag och Maja fixade iordning oss bara för att och för att ha något att skylla på så känner man sig riktigt glad. Japp det får vara ursäkten,
 
Nu ligger jag på rummet med musik, ska nog slå på en film och somna till den. Och imorgon kommer Johannes, dör av längtan!! Han har lovat mig att han ska ge mig tusen kramar när han kommer, så jag ska räkna dem. HAha!!
 


gårdagen

2013-03-16 @ 17:03:23 i Allmänt |

Jag vaknade för ca 3 timmar sen, asskönt att sova. ´. Men det kan bero på att jag somnade runt 6 imorse, eftersom att vi hade lite skojsigt igår.
 
Dolphins vann igår på matchen, typ kvartsfinal eller nåt i den stilen. Efter det blev jag och Maja uttråkade när vi väntade på att ugnen skulle bli klar så vi bestämde oss för att rulla i alla korridorer här på blomsterhus. Och det gjorde vi, när vi kom tillbaka hade någon jävel stänkt av ugnen.. Så då fick vi vänta ännu mera, sen så gick vi och rullade lite till i alla korridorer, träffade på Anders som åt piiiggglellelliin . Mhhm, han joinade oss när vi gjorde mat, sen kom Carolina och sen så åt vi och bestämde oss för att spela kort och då var Caleb med också. Asnajs, så vi spelade bubblan och lite andra spel och den som förlorade fick göra någonting. Efter det blev det lite parrre, så då hade vi massor av lekar och frågar och sånt, japp så det höll vi på med i natt. huhu Tänker dock inte berätta allt men ah, aschill vare.
 
Så idag har jag hunnit med och äta frukost och sen städat lite på rummet. Målat naglarna, så snart ska jag nog göra iordning mat eller nåt i den stilen, kanske köra lite styrka.. Mhhhm!
 


Glädjen till skidåkningen

2013-03-15 @ 21:29:00 i Allmänt |

Något utmanande, spännande och roligt!
Varför? Jo, det är något som alltid funnits i mitt liv. Första gången jag stod på ett par skidor var jag två år och tre månader, på morgonen ville jag ha pjäxor på fötterna och ut i det kalla soliga vintervädret. Under tiden jag lärde mig åkte jag oftast med pappa men det hände att jag också åkte med min mamma. Jag lärde mig snabbt att åka eftersom att vi åkte till sälen en till två gånger året med släkten på mammas sida.
 
Glädjen fanns där utav
Jag började tävla i tidig ålder - det var något nytt och spännande.
Jag började mycket på grund av att min syster redan då tävlade, jag ville bli som henne - duktig och vinna. Och efter ett tag blev jag duktig, vann många tävlingar och utvecklades. Inte bara som skidåkare, det blev min personlighet. Genom åren har jag var med och upplevt om så himla mycket, alla platser, minnen och gemenskap. Något jag verkligen älskade var träningsläger, dem större tävlingarna och resorna med familjen. Så som Sälen, Gesunda, Alperna i Österriket, Rossiknocken, lilla världscupen och dubai. När vi var i dubai åkte vi i deras inomhus backe, en backe med snö i ett varmt land? Jo, men vi kände oss tvugna till att göra det och att även Svenska landslaget hade tränat där gjorde saken bättre.
 
För tre år sedan
För ca 3 år sedan la jag av med sproten jag älskade som mest. Varför? Tre orsaker, min kropp tog stryk, rygg, höfter och knän. Det var ett skäl. Jag tvingades i stort sätt att lägga ner en sport, det stod mellan skidåkning, innebandy och fotboll. Jag la tyvärr ner fel sport, men jag tränade alla vardagar och ibland dubbelpass på en dag eller två. Fotbollen hade också fyspass på vintrarna. Och sedan på helgerna blev det matcher och tävlingar, vilket gjorde att jag inte hann med i plugget.
Det var ett val jag var tvungen att göra
 
Sportlovet
På sportlovet, efter tre års uppehåll stod jag äntligen på skidor igen. Jag fick känna en speciell glädje inom mig - en som jag bara längtat efter att få känna igen.
Känslan av ett åk i banan - friheten
Känslan av att åka snabbare än tränarna - lycka, att fortfarande kunna
Känslan av att ställa sig nedanför backen och tänka "nu är det dags igen" - den mest obeskrivligaste känslan som man bara kan le utav.
 
Känslan glädje kommer utav friheten som jag känner av att bara ställa mig på ett par skidor,
 
Den speciella glädjen
 
Skidåkning
Skidåkningen kommer jag ha glädje utav i hela mitt liv. Det är något jag alltid kommer att älska, känslan utav glädje. Det har betytt mycket för mig och kommer även att betyda mycket för mig i framtiden. Jag hoppas på att få ta mig för flera backar, inte bara här i Sverige, jag vill göra det i andra länder också. Och förhoppningsvis kanske lära en ny generation, få dela känslan utav glädje tillsammans med.
 
 
 


femtonde mars

2013-03-15 @ 18:06:00 i Allmänt |

Imorse hade jag framförande i svenskan, tror det gick lagom bra i alla fall. Jag talade om skidåkningen, glädjen till den. Jag funderar på om jag ska lägga upp den, men nja får se om hur det blir. Sen tror jag det var biologi, rätt så chill, lunch och jag åt faktiskt i skolan idag med Carro, LillAnton och Rickard, så vi satt och pratade fram till kvart över tolv om sommaren och lite sånt. Anton ska iaf lära mig att åka vattenskidor i sommar har vi bestämt så dit ska jag. Jaapp. Engelska, gick igenom ett gammalt nationellt prov och sedan muntligt, så jag och Carolina pratade då om saker som stod i häftet. En grej var att man skulle välja tre saker var ifrån 10 olika citat, båda reagera på "using a bad language dosen´t hur anybody" så det hade vi en stor disskusion om men den blev ännu större när båda hade valt "Bullying someone is not a very serious crime". Det blev även så att vi disskuterade de med Karin (våran engelska lärare) det blev rätt så mycket, åsikter, exempel från ens egen syn, eller vad man har hört. Det blev rätt så mycket.
 
 
Avslutade dagen med djur-specialisering då vi hade frågasport på olika saker, MIN GRUPP VANN!! Så jävla grymma, alla i klassen är ju tävlingsinriktade så det är ett måste och vinna. HAAH, men det var kul som ett avslut på dagen.
 
Men jag lägger ut talet lite senare ikväll, nu ska jag fixa mig och dra iväg på basket med Maja!
 


Igår var inte mitt humör på toppppp,

2013-03-15 @ 03:45:00 i Allmänt |

Igår ville jag bara dölja allt, gömma mitt ansikte eller bara skrika rakt ut om allt och inget. Känna sig mossad av alla tankar som ploppar upp, hur mycket man saknar sommaren 2012 och hoppas på att uppleva 2013s sommar, träffa alla idioter som finns i lilla Arboga, alltså mina vänner. Hur gärna jag vill träffa dem, hur mycket allt ha förändrats sedan jag tog steget och flyttade till en större stad, Norrköping.  Att gå in på anteckningar och se ett meddelande av en saknad som skrev det för exakt 256 dagar sedan, på en fest hos en kompis, full som han var så skrev han det för att både han och jag satt och grät av alla minnen vi haft och att jag inte kommer kunna vara med honom, träffa honom i skolan som förr. Meddelandet lyder "tja kom ihåg att du är skitgrym osv och jävligt snygg och söt /dr.d du är fortfarande asgrym även gast jag är full även fast jag är full. Önskkar att det var 2010" EXAKT! Alla minnen jag ens haft med honom är oslagbara. Saknaden är stor efter denkiboi, min rockbitch! 


uppuppohiväg

2013-03-14 @ 19:41:49 i Allmänt |

Idag är det en dag då allt bara är fel, då det är bara på med fejkhumöret och hålla ut tills dagen är slut. Efter skolan funkade det bara inte, alla tankar kom på en gång. Men som tur va gjorde Emelie mig glad för ett tag, vi låg i ängen och flummade, hoppade på varandra, försökte slicka på varandra... kittlas, borttas och lite sånt. Och sen hoppade jag på Sara. Och sen kom Maja med en bra idé, kladdkakesmet, det gooodaste.
 
Nu ska jag lyssna på Lisa när hon övar på sitt tal till svenskan imorgon :)


fjortonde mars

2013-03-14 @ 17:13:36 i Allmänt |

just nu sitter jag på rummet och halvdör lite, jag orkar verkligen inte. Nästan ingenting stämmer, det är inte som det brukade vara.
 
plugget klickar inte, jag har suttit med artfördjupningen i flera veckor och det är fortfarande delar som saknas och som man inte hittar svar på. mitt liv går under


idag är det en trosdag, och jag har namnsdag

2013-03-14 @ 09:05:34 i Allmänt |

Igår kväll pluggade jag lite, jag skrev nästan färdigt om zoonosen rabies det dära lyssaviruset.Så det har jag inte så mycket kvar utav, men det är fortfarande en del som saknas men den delen kommer nog skrivas idag efter mitt plugg på svenska talet.
 
Jag pratade även med en saknad vän igår kväll, vi pratade i en halvtimma. Våra minnen är så himla sjuka, saknar den tiden otroligt då va var så mycket. Vi har bestämt att när hon kan, troligen vecka 12 på helgen så ska hon komma hit. Hoppas verkligen på det!
 
Annars igår kväll kollade jag runt lite mer om valrossar innan min älskade Johannes ringde på skype, han har fortfarande inte hittat sin mobil. Vi pratade i ungefär 3 timmar sen somnade vi runt två kanske. Saknar min plutt men han kommer nog hit på söndag igen oh då ska jag krama honom så himla mycket. Japp!
 
 
Annars idag, beting ifrån matematiklektionen som nu pågår, kunde inte sova längre så nu är jag vaken och lyssnar lite på musik, ska snart börja göra mig iordning och kanske tillochmed äta frukost. Sen väntar engelska, lunch, engelska igen. Som sista lektion har vi biologi i typ tre timmar, yeey. Jag kommer nog hinna med att skriva hygien och smittskydd för reptilerna med dem andra i gruppen, sen om ett tag ska man framföra det för klassen för att ha möjligheten till ett A! Go for it!!


13 mars

2013-03-13 @ 11:43:18 i Allmänt |

 
Vi överlevde traktorkörningen, idag fick vi lära oss att koppla på släp. Det gick ganska bra, för både mig och Sara, sen körde vi runt lite och tugga tuggummi. Jag slog i huvudet idag med men den här gången var det för att jag ställde mig upp i traktorn.
 
Nu har vi lucn till halv ett, sen börjar vi med djurhållningen. Efter skolan ska jag och Emelie städa lite på rummet och sen grejsa lite här hemma :)


SHOWTEK

2013-03-12 @ 22:20:06 i Allmänt |

Såg just att man inte kan spela låtar på spotify längre som showtek har gjort, att det inte går att spela upp i Sverige... Import it, nej tack. Jag kommer från och med nu använda soundcloud för att spela upp det. Fan va besviken jag blev.
 
Och vet ni vad jag just kom på?? Jag skulle ju ha pluggat, jag har skrivit rubrik och valt zoonos. Det blev rabies, haha så det kommer jag nog sätta mig med imorgon, och sen hade jag tänkt att leta på bengt röken någon gång i veckan och fråga han om valrossar. Yeey, så´kan det gå när man tar ett djur som det finns lite fakta om men varför då inte fråga någon som ändå har hållt på med det lite??
 


tolvaa mars

2013-03-12 @ 18:39:20 i Allmänt |

Följde med Maja upp till stan idag, hon pierca tungan. Aacoolt, jag vill också men mamma skulle dock döda mig. Så jag hade tänkt att fråga pappa istället. Men annars så har jag gjort absolut ingenting idag. Jag har inte ens börjat plugga, helt sjukt! Gud va lat jag känner mig, men jag hade tänkt mig en springrunda nu såhär på kvällskvisten men det är nog ingen bra idé eftersom att min hals krånglar.
 
Men snart, jag börjar nog runt sju, ska jag börja skriva om en slags Zoonos och vad det är, så ska börja kolla runt lite om vilka det finns, en vet jag redan och det är salmonella, men den kommer nog vara rätt så vanlig i den här uppgiften eftersom att alla ska skriva en. Så jag kommer nog ta någon annan. Sen är det ju de här med hygien och smittskydd, vad det är, symtom och en massa mer som ska in nästa vecka!
 
Jo men de kommer nog bli jätte bra, ska nog kanske ta mig en dusch innan. Och sedan efter att ha börjat lite så kan jag ju ta mig en runda på lol. Vi får la se.
 
Men imorgon är det onsdag och det är tredelning på naturbruket. Och vad innebär det? Jo, jag och Sara får köra traktor igen. Vi kanske ska ta det lite lugnare då men det ska bli askul. Sedan avslutas dagen med djurhållning, då kanske vi kommer få veta lite med om olika zoonoser eller något helt annat. Jag måste i alla fall ta mig en runda till skarphagen och ta ut pengar för mina kakor från Sofie har kommit. Fyfan va goott!!


Jag är inte konstig, jag är annorlunda

2013-03-12 @ 11:27:21 i |

Biologi, matte och nu lunch. Dagen har redan gått igenom lite blandade känslor.. Nu på lunchen gick vi typ halvt igenom om hur det var i börjar av första terminen.. Så det kom lite olika kommentarer om hur dom trodde att jag skulle vara och så och gav dem blickar, som att jag var den självsäkra och skulle bli klassens bitch. Om hur dem kände att jag typ hatade dem och aldrig skulle prata med dem. Som att dem hade gjort något fel i min blick så det känns ju lite,

Men tar nya tag och drar mig iväg på nästa mattelektion, då jag vet nu att jag ligger på ett starkt C



elfte mars

2013-03-11 @ 21:18:15 i Allmänt |

 
Idag efter skolan drog jag och Maja upp på stan för en fika, vi hittade ett asmysigt fik inuti spiralen. Så där tog jag mig en cola och äppelkaka, Maja tog sig en chokladboll och cola. Så där satt vi och pratade om allt kan man säga, det var asmysigt. Få ut sig massor av saker som man inte kan prata med vem som helst så det kändes asnajs, eftersom att vi har glidit ifrån lite men det kändes asnajs men det är också förståeligt. Efter ett tag letade vi på intersport, hade presentkort där så då handlade jag ett par nya spring byxor i kortare modell. Och sedan tog vi oss en runda genom newyorker, gissa inte om hur kär jag blev i en jacka. Först fick maja släpa ut mig ur affären, så då gick vi en snabb sväng till Åhlens och Gina där jag hittade en annan jacka men den var inte lika snygg. Pratade lite med mamma, gick tillbaka till newyorker och köpte min älskade jacka!! Så nu är jag nöjd och ska inte shoppa något på väldigt länge har jag bestämt. Jag ska spara pengar och om jag får något sommar jobb ska pengarna in till mitt konto inför afrika resan.
 
Jag har precis lagat mat, men jag har dock börjat få ont lite i halsen så jag fick tre halstabletter av Malin den fina ängeln!! <33 Nu ska jag kolla igenom svenska lite smått och sedan läsa en bok som jag fått låna av Ida.. Får se om hur det går.


ssvar på tal

2013-03-11 @ 20:14:50 i Allmänt |

 
Jag och Johannes träffades i oktober när han flyttade hit till elevboendet, första gången vi träffades för när vi hade tv mys på boendet i tvrummet. Då han satt brevid Evelina, så det var då vi sa hej första gången. Jag tyckte då att han var lite små snygg/jätte söt. Vi började prata med varandra i mitten av november då det började bli mer seriöst, och ungefär en månade efter bestämde vi oss för att vi var tillsammans eftersom att folk på boendet undrade om hur det låg till. 13 december. Så på onsdag har vi vart tillsammans i tre månader och det känns jätte bra, eftersom att vi gick långsamt framåt så känner man tiliten mellan oss.
 
Johannes som person, uhhm, jag vill ju självklart börja med att han är en underbar människa som verkligen bryr sig om allt och alla i hans omgivning. Omtänksam, alltid snäll, rolig, musiksmaken ligger på topp, han kan om han vill så kan han vara väldigt duktig på att retas. För mig är han världens bästa kille som aldrig skulle såra mig, som alltid ställer upp och gör en glad när man är less. Och han skulle aldrig utnytja någon för någonting, aldrig! Han berättar gärna hur mycket han bryr sig om och älskar mig, han är världens bästa kille enligt mig. Jag vet inte riktigt om hur jag ska förklara honom för det finns så mycket gott i honom!


tionde mars

2013-03-10 @ 23:39:40 i Allmänt |

I morse gick jag upp vid halv tio tiden för att dra iväg med Carolina till gymmet, så vi anlände där runt halv elva och böt om, sedan började vi gymmet med en löprunda eller ja hon cyklade. Sedan gick vi oh köttade armar, var så jävla slö idag, orkade nästan ingenting. till sist köttade vi ben och stretchade, vi var på gymmet i ca två timmar. Drog mig hemåt och Carolina drog till telia och skulle fixa något, när jag kom hem tog jag och Emelie oss en runda till skarphagen för att handla, och sedan tillbaka hem. Då vi lagade mat och satte oss framför kungfupanda, började plugga och tittade samtidigt på She's all that. Pluggade i ca två timmar efter att den filmen var slut, sen var jag helt slut så att jag somnade. Vaknade upp för några timmar sedan, och nu har jag och Emelie suttit i köket i ca 2 timmar och pluggat akvarielära.  Och vi fick veta av Cornelia att detta provet är en av dem största i hela ettan och i den här kursen. Det kan ju gå och ta sig.
 
Nu ska vi sova, har sovmorgon imorgon så jag går nog upp runt halv nio och kollar igenom häfterna igen..
 
Och imorgon ska jag också svara på detta som någon nyfiken person undrar:


TRE SAKER

2013-03-10 @ 14:47:00 i Allmänt |

Tre saker ni inte visste om mig:
 
1. Jag läser en lapp varje kväll som jag har fått utav min syster "Tuss, du måste bjuda på bullar när jag kommer och hälsar på!! Se till att inte bli uppäten av djuren, så kommer dessa tre år flyta på utan problem! Love you!/Sis!"
 
2. Jag saknar att spela fotboll, specielt i Arboga. Men kommer snart ta initiativet att försöka byta klubb till någon i Norrköping.
 
3. Jag känner mig som en manet, helt genomskinlig och dödar fiskar på ett dumt sätt. Med det menar jag - osocial.


jahap

2013-03-09 @ 20:09:49 i Allmänt |

Garvat i 20 minuter non stop!!
Jag och Emelie började garva när vi satt och åt mat, vi sa olika repliker som Doris i hitta nemo brukar säga och sen så tror jag vi börja garva åt att vi inte kunde dricka och sen kunde vi bara in sluta garva..
 
Ahja vi har spelat ännu mera lol, knappt pluggat något, men nu ska Emelie ner och fira Alice. Jag ska städa rummet och sortera lite kläder och sedan försöka plugga en sväng. Jag ska också packa till imorgon då jag och Carolina drar till gymmet på morgonen. Och sen imorgon så står dagen för bara plugg!
 
 


nionde mars

2013-03-09 @ 14:12:26 i Allmänt |

Vaknade runt tolv, tänkte ahmen där ligger Emelie, kollar på klockan.. oj, ska inte Emelie vakna snart. När jag tittar en extra gång är hon inte ens där.. Hur trött kan man vara?? Så jag hittade henne i köket, vi drog och satte oss framför datorerna, så nu har vi spelat lol. Vi kommer nog spela någon mer gång senare och sen lite senare igen men nu ska vi vara så duktiga och plugga. Och sedan laga iordning mat.
 
Adjöö


ARG

2013-03-08 @ 23:03:41 i Allmänt |

idag har jag kommit på om hur dålig jag är med kosten och aldrig kan skärpa mig. Jag fortsätter och äta godis och andra onyttigheter, frustrerad och arg blir jag av att jag inte växer upp och tar ansvaret för min kost!!
 
Det jag lovade mig själv i början av detta år var att hålla upp med alkohol i ett år - alltså till nästa nyår ska jag hålla det, det har jag klarat av grymt, när alla andra har dragit iväg har jag sagt, "lite småsugen, men jag ska inte". Det har jag klarat av, men varför kan jag inte sluta med godis? Det var också ett löfte, ett som inte har gått så bra.
 
Men nu är det allvar, jag ska ta hand om min kost, sluta äta pizza, donken, panpizza, chips, godis, choklad och kanske tillochmed coca-cola och popcorn!
 
Så imorgon börjar det om, på nytt, ny vilja, ny livstil med mer träning och bättre kost samt att hålla tag i plugget som jag har klarat mig väldigt bra med. Så jag ska snart skaffa mig ett gymkort, kolla för 9 månaders och sedan om man kan lägga på och sedan kanske under sommarlovet se till att det är dem tre månaderna jag inte använder. Fullt allvar.
 
ADJÖ


åttonde mars

2013-03-08 @ 20:58:27 i Allmänt |

Vi har hittat en asmysig pizzeria i norrköping - toppizza eller något i den stilen. Asfint!! Ahja både jag och Emelie storm njöt utav kebaben och Lisa tog en jävla kebab i pita, UUSCH kebeb skare vara! Sedan gick vi mot bussen och sprang i sista minuten innan den gick så vi slapp vänta 20 minuter till, den bussen som vi hade tänkt att ta. Gött!
 
Men innan vi hittade pizzerian gick vi runt på söder, vandrade runt lite här och där men sedan beslöt vi oss för att dra mot väster - kungskebab men sen så såg vi ju den andra pizzerian. Härligt!
 
Nu har vi flummat och färgat håret, Lisa gjorde sin dipdididi sak mycket blåare och jag fixade svart hårt. Äntligen tillbaka, fast jag saknar mitt blonda så jag funderar på om jag ska fixa det över sommaren någon gång. Men nu sitter jag i sängen och ska börja plugga lite ¨på akvarie tror jag nog men aah
 
baaj
 


freedaag

2013-03-08 @ 11:39:44 i Allmänt |

Fredagfredagfredag, ett av mina favorit f ord.
På svenskan övade jag inför svenska talet om glädje som ska hållas nästa vecka på tisdagen eller nästa fredag. PÅ biologin kollade vi provresultat, tester på saker vi har gjort, bakterier och sådant. Jag har fått svart på mailet jag skickade igår till sva, så jag fick tips på bra sidor där jag kan fråga runt eller kolla och söka svar, så det ska jag göra lite senare ikväll.
 
Men efter skolan ska jag och Emelie dra och äta kebab!!!! Kanske köpa något gott inför kvällen, men sen ska vi basta med Lisa och färga håret, plugga och spela LOL resten av kvällen. Det kommer nog bli bra det!
 
Nu är det långlunch så jag och emelie ska spela LOL en match innan vi börjar om en timma, då vi kommer lyssna på alla andra som inte hann göra engelska saken igår så det blir chill och sen har vi som sista lektion djur-specialisering då vi kanske kommer fortsätta med journal saker kanske. BAJBAJ
 


Det var den sjunde

2013-03-08 @ 00:17:52 i |

Hejhej, idag har jag vart allmänt trött och bitter känns det som. Började med matematik på morgonen då jag kände att jag inte orkade men jobbade på rätt så bra ändå med showtek som spelades in i öronen. Gjorde färdigt, började översätta allt från svenska till engelska på drömmar och hopp i framtiden, klantigt gjort igår när jag skrev allt i panik på svenska. Men jag tror att redovisningen gick sisådär. Och sedan hade vi biologi som sista lektion då vi fin välja valfritt vad vi ville göra, skriver om valrossar, assvårt det är så mycket kunskapsbrist på djuret!!! Panik

Men den redovisningen är om typ några veckor. Så idag efter skolan har jag ringt runt till olika forsknings ställen och skickat mail, somnade även runt klockan sex och vaknade vid nio tiden typ..

Städat lite och fortsatt plugga och tittat på hur många lingon finns det i världen med Emelie, Lisa och Sara :)

Ahja adjöadjö och sov gott!!



sjätte mars

2013-03-06 @ 08:35:35 i Allmänt |

Idag är det en onsdag och jag har sovit asdåligt inatt.. Men aah skitsamma, nu ska vi ha hjärt- och lungräddning som första lektion, sedan blir det äcklig mat i skolan så jag äter hemma. Som sista lektion har vi djurhållning, då vi ska presentera våran idé om berikning och lämna in våran hygienmojjs som vi gjorde förra onsdagen om typ djurhuset.

Efter skolan ska jag med Carolina och Sara oh gymma! och självklart blir det plugg senare på kvällen.


maaaaah

2013-03-04 @ 22:53:00 i Allmänt |

 
 
 
 


fjärde mars

2013-03-04 @ 11:52:27 i Allmänt |

Just nu chillar vi på djurspecialiseringen, går igenom märkning av djur och id-kort osvosv. Efter denna vackra lektion så ska vi ha mentorstid, då nästan alla i klassen kommer säga till våran lärare som vi har i sista lektionen om att vi inte kan göra prov eftersom att ingen har pluggat. Inte ens jag, så jag strejkar om det blir prov. Tänker inte göra något jag inte vet..
 
Annars idag så ska jag och Emelie plugga matte, ett bra tag och sen laga mat. Oh i slutet av dagen ska vi spela lol. Jag kommer nog också sätta mig med engelskan och skriva mina drömmar och min framtid eftersom att jag bara har gjort en brainstorm.. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra för det är så himla mycket jag vill hinna med innan jag dör..Hah,  Vi har också bestämt oss för att äta pizza/kebab på fredag efter att ha sett en sommarbild, yes så det kommer hända i slutet av veckan.


Helgen

2013-03-04 @ 10:37:00 i Allmänt |

I fredags tog vi det lugnt, vi drog upp på stan och handlade tills på lördagen. Vi tog oss även tiden att äta en donken, såatte ja. Sen väntade vi på bussen som skulle ta oss tillbaka till boendet. Chillade, somnade inne hos Johannes och sen så gick jag upp vid kvart över fem! Mys!

 

 

Som tur va hade jag packat färdigt allt, så det var bara att klä på sig och ta sig sin gå runda till bussen med Maja och Malin. Vi var fett med badaaass och gick på motorvägen. Bussfärden dit var ett helvete, mådde lite illa men det kunde bero på att jag inte hade ätit något. Och jag fick knappt sova heller för att Adrain som satt bakom mig skulle peta på mig var femte minut :@@@@

 

 

När vi kom dit, gick vi till receptionen och fixade liftkort och sen så följde jag med de andra som skulle hämta utrustningen. Tog på oss kläderna och drog ut i det strålande vädret. Vi åkte några åk i röda backar, men vi började med en grön eftersom att malin skulle få testa på en gång. Asbra, senare när vi åkte en röd backe så kommer malin i störtlopp förbiåkande, kunde inte stanna. Jag garvade på mig coh åkte efter direkt och Maja fattade nog inte först att det var Malin som kom men det gjorde inte jag heller. Så sen asgarvade jag åt henne när hon väl hade stannat.. HAHA

 

 

Drog över till södra sidan, dock blåste det ganska så mycket så vi åkte bara några åk där och sen åkte vi tillbaka. Åkte två tre gånger innan vi åt och sen drog vi ut igen. Härligt, som träffade vi på Jullan och dem andra två som jag inte kommer ihåg namnen på :S

 

 

Åkte hem runt fyra, kunde inte somna på hela vägen hem men dem sista 30 minutrarna kunde jag sova. Jobbigtjobbigt.. Somnade inne hos Johannes två gånger när vi kom hem, förstå gången jag vakna då var Maja där och andra gången då var klockan tolv. Och jag hade tydligen sparkat på dem också.. Härligt.

 

Nu till söndagen, sov aslänge.. Slängde i kläder i tvättmaskinen, städade rummet (helt otroligt), åt, somnade inne hos Johannes igen. Och efter ett tag efter brottning så gick vi och gjorde en kladdkaka, efter det drog vi en walk till willys och handlade.



Prov

2013-03-01 @ 14:09:49 i |

Har precis gjort engelska presentation, det kan ju gå och ta sig. Det gick verkligen inte bra!! Men det gick bra för alla andra!

Snart är det prov och efter det åker Malin, Maja oh jag till stan och handlar tills imorgon och så yes. En annan sak ikväll som jag ska göra är att spela lol med Emelie! Yeah

Adjö nu avlider jh



första mars

2013-03-01 @ 11:02:21 i Allmänt |

Pluggade som ett as igår, ändå så kan jag typ ingenting. Kommer gå åt helvete idag på både presentationen och på provet, provet har jag säkert missat något på som vi ska kunna, känns mindre bra. Engelskan är klar men att prata vet jag inte riktigt om jag skulle kunna klara av. Ussch!
 
Men annars idag ska jag åka och handla till imorgon ROOOMMMMEE jaaow med Maja och Malin. Asgrymt, packa om och så fixa iordning allt så att det bara är att plocka med sig imorgon då vi kommer gå mot bussen typ halv eller kvart i 6. älskar livet ibland. Åka bussbussbuss. Jag ska också städa mitt rum, kommer ju hända..  Byta sängkläder osvosv, ta det lugnt, äta lite och sen gå och lägga mig lite tidigare!